Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
ај можда ова ќе биде добар предзнак за неговото одење од милан!

и да, ел шарави што дадил 2 гола против лихтенштајн немора ништо да значи, на детево под итно му треба позајмица во некој клуб од серија а каде што редовно ќе игра! пескара беше одлична шанса, како не му текна таква опција на нашиве...
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:06 ---
Убаво ти кажа Марли, за капитенот на Милан збориш бе дечко, за тој што поминал 17 години тука останал покрај сите тренери и греел клупа и играл по 40 натпревари во сезона.
играчот со најдобар клиз на сите времиња!

http://www.youtube.com/watch?v=xU5JbmWDUCM&feature=player_detailpage#t=102s

коментарот на клипот видете го, на вториот :)

многу подобар играч е од пато на пример... али пато си е пато а миланез, оваа сезона до сега колку гола имаше?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Убаво ти кажа Марли, за капитенот на Милан збориш бе дечко, за тој што поминал 17 години тука останал покрај сите тренери и греел клупа и играл по 40 натпревари во сезона.
Па шо сакаш да ти пишем? Сваки што ќе заврши кариера у Милан мора да им нудат работа у клубот? Инаку мене од увек ми бил одвратен тој играч заедно со Броки и Фавали...
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:15 ---
многу подобар играч е од пато на пример... али пато си е пато а миланез, оваа сезона до сега колку гола имаше?
Каква споредба праеш бе? У шо подобар?

- а за голови ќе почекаш, пошто нашиве се утепаа давајќи голови... две кола поминаа 20 дадоа..

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Па шо сакаш да ти пишем? Сваки што ќе заврши кариера у Милан мора да им нудат работа у клубот? Инаку мене од увек ми бил одвратен тој играч заедно со Броки и Фавали...
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:15 ---

Каква споредба праеш бе? У шо подобар?

- а за голови ќе почекаш, пошто нашиве се утепаа давајќи голови... две кола поминаа 20 дадоа..
немора на бонера да му нудат, али на играчи како абиати, сидорф, гатузо, амброзини, малдини, неста треба!

комплетно подобар, освен шут и брзина... али различни позиции се сепак

а броки јас го поштуем многу, еден од најголемите борци на теренот е, он и гатузо може комотно да трчаат маратон на олимпијада
за фавали немам некое мислење бидејќи сум немал можност да го гледам у најдобрите денови у лацио, у милан беше од 34-5 години

P

PewDiePie

Гостин
Абе Амброзини една легенда на Милан шта да ти причам. :icon_lol:

Дебилен и неспособен од секад бил и ќе ми остане,сега па ко што е спор ко желка уште толку ми се гади. Него прв требаше да го избркаат летово.

Иначе Тасоти паметно збори,Де Шиљо има талент може да биде еден од најдобрите бекови во историјата на Милан само да му се дадат утакмици.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
:pos: Какви торински гомна еј.. Сеа Тутоспорт демек ја следел тренинг утакмицата на комбинирани состави на Милан и Примаверата и донел заклучок дека Нијанг и Бојан биле разочарување. :pos: Викаат дека Јувентус нема конкуренција, не се плаши од никого, а сеуште судиите свират уште пред да почне утакмицата, а нивните весници на секој можен начин се обидуваат да деградираат се што е поврзано со Милан.

По односот не се ни сенка од оној голем, шампионски Јувентус, голем клуб против кој игравме 2003 година во финалето на ЛШ.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Ве читам погоре и се смеам бе,абе луѓе за Амброзини збориме бе ,а не за Бакаје Траоре,кој ви курац?

Секогаш давал 100% иако во поголем дел влегувал од клупа и служел да се умртви играта,имаше значајна улога во сите успеси последниве 10-12 години и немојте да бидете неблагодарни бре.

Човек на место е и човек што игра со срце за клубот,немојте да го ругате.

Остана бидејќи е капитен и бидејќи сеуште колку толку може да помогне(за разлика од Гатузо) и да ја прави атмосферата во клубот а воедно и да биде пример за другите.

Најдете го клизачот кај што влага пожртвувано и спасува чист гол со Интер ко Малдини на времето и пак дојдете да го праиме муабетов.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Кака и Пирло да не се легенди и поголеми играчи на клубот од него ??

Или Пато можда појќе придонел за Милан од него....

Играч што 17 године му служи на клубот, и што има 500 настапи за Милан, не е легенда, Рајан Гигс е рекордер по број на настапи у Премиер Лига и нема толку настапи колку што има Амбро за Милан....

Срам ми е да го стаем у иста реченица со циганчињата што ми ги спомнуете погоре

Најдете го клизачот кај што влага пожртвувано и спасува чист гол со Интер ко Малдини на времето и пак дојдете да го праиме муабетов.

4:05 - 4:09

Мислим дека за ова збориш...

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925

4:05 - 4:09

Мислим дека за ова збориш...
не е ова марли, кога ја извади од гол линијата, сезоните кога губевме од интер цело време... тоа беше мислам утакмицата кога адриано ни даде гол со рака или така нешто

сеа ќе побарам на јутјуб

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Дечки, се извинуем мала дигресија,глеам сакате да го шитнете Пато негде, ама после би морале и замена да најдете. Да си ја продолжиме нашата успешна соработка, нека биде трампа
Пато-Паласио, не се повредуе како вашиов и у форма е. Пошо сме си најблиски соседи, еве овој пат не мора ни доплата да давате. Па ке биде на обострано задоволство.
Можеме ние све да си кажеме, па и да се скараме некогаш, ама кога си у зор комшијата е тука да ти се најде.
Поздрав

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Дечки, се извинуем мала дигресија,глеам сакате да го шитнете Пато негде, ама после би морале и замена да најдете. Да си ја продолжиме нашата успешна соработка, нека биде трампа
Пато-Паласио
Поздрав
паласио + снајдерчо..
гледам не ве бендисувал повеќе, не играл како порано ... ова би било win win ситуација

P

PewDiePie

Гостин
Не бе каков снајдер тој бетер од пато е за повредување. :)

Од овој интер тоа што беше квалиетно го собравме,фала. :P

Инаку Паткава ако и после оваа повреда не направи серија утакмици+голови тогаш стварно више ја претера секоја дара и мера. Дури и на барбара преку пизда и дојде изгледа. :icon_lol:

Викам јас најубаво во барса нека го пратат,цекс како ќе легне во срединава со Монтоливо и Де Јонг мх мх мх
Мада и тој копиљот Алкантара нема да дојде лошо,
Бојан треба ептен да си го испоти гзот,тоест да се истури од асистенции и голови ако сака да го купат на крај за 18 мил. али за сезонава е таман колку да пополни место,следната може Јармоленко ќе си дојде па може ќе не потсети како Шева кинеше на времето,мада тешко друг како него да гледаме.

Мбива изјавил дека ги одбил арсенал и дека сака да игра само во Милан,пиши нов играч,дали во јануари или на лето исто такво ќе дојде за без пари.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Покажете малку респект кон играчите што со срце го носат црвено-црниов дрес да му се невиди. :)
Не дека ми е омилен играч Амброзини но е играч што го знам од кога знам и за тимот.Еден од ретките играчи на денешницава што играат со срце за тимот е Масимо плус секогаш кога бил потребен давал 100% од себе за тимот.Јас не се сеќавам некогаш да се бунел што седи на клупа или па да прави проблеми околу договорот и треба тоа да се цени,а споредби со Кака и слични што Х период играле за Милан нема смисла да правиме.Последниве неколку години има пад во формата заради годините и е малце повеќе од спор но никако не смее да заборавиме некои работи за Амброзини од минатото.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Марли
Е баш за тоа мислев,спасува чист гол тука и припази го сенсот да тргне и како го стига чоече,дај не бидете смешни..чистач ќе бил...
Т.е тука ја нема целата ситуација...а не можам да го најдам клипчето само со оваа ситуација...

Иначе Нианг утре ќе игра со Примаверата па очекуем ко што е корпулентен и слично да збрца некое голче таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom