Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Пато може да се шибне во барса во трампа и некоја пара плус за Фабрегас,кој почна да изјавува дека не е среќен и дека не заслужува да седи на клупа...........плус кркле изјави дека некој од барса му кажал дека сака да игра за Милан,ваљда не е сејду кеита. :icon_lol:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
^Кеита игра некаде во Кина,не е повеќе во Барса.
И требаше да го собереме него место Констант+Траоре иако има 32 год мислам.

Фабрегас тешко но тој Тиаго ако можеме да го измолземе супер.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
И 50 милиони да го дадат... ни милион нема да видите, зар више не ви стана јасно со продажбата на Шева, Кака, Силва, Ибра?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Озбилно бе мислите дека ќе се најде некоја глуперда што ќе фрли пари за Пато ? Требаше да им го тупнеме на Сити зимоска и да го земевме Тевез но се направи голема грешка тогаш и веќе нема враќање назад.Сега ако се повреди пак кога ќе се врати нека се симнат сите присутни на Сан Сиро и на клоци нека го пратат во Бразил.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Доста негативна енергија ајде, гледајте ги младиве :

http://lsh.lshunter.tv/static/popups/10891002894580.html

Водат 3-0, EL92,Шиљо и Ромањоли се во стартна постава.

Expiring contracts in June 2013:
Mathieu Flamini (28)
Daniele Bonera (31)

Massimo Ambrosini (35)
Christian Abbiati (35)
Mario Yepes (36)

Според мене на сите овие треба збогум да им кажеме, а Амброзини да добие некоја улога во клубот. Абијати најверојатно ќе сака да продолжи да брани а ако нејќе дефинитивно тренер на голманите.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Мали, ако не те научиле од дома што е поштовање, не ме терај ја овде да те учим (y)

Mexes: "

The transfer rumors about me? It wasn’t the best summer for me, even though the birth of my daughter did make me smile

The important thing is that I’m here now and I'll work as hard as I can to make people understand that they’re wrong about me.

We must look forward now. I hope to be considered as Milan’s new signing because it’s really difficult for me to be sidelined

I have never thought about leaving Milan. I’ve only thought about recovering from my injury

Nobody sees us as the favorites, and it’s better that way

We’re working in silence and we hope that we will leave the other teams speechless.
"

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Убаво ти кажа Марли, за капитенот на Милан збориш бе дечко, за тој што поминал 17 години тука останал покрај сите тренери и греел клупа и играл по 40 натпревари во сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom