- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Имаше многу подобар клип со тој клизач на Амброзини.Скоро од пола терен трча и на крај спасува чист гол...ако го најде некој клипот нека го стави обавезно.
Катастрофа извор се овие талкспорт другар. Радио за 12 годишни во Англија.AC Milan are lining up a shock loan approach for Cesc Fabregas, according to reports in Italy.
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120907/ac-milan-line-shock-loan-approach-former-arsenal-star-180450
Ambrosini има неверојатен осет за игра со глава...скоро 90 % од головите што ги дава се со глава.....Не зборете глупости за Амбро.Еве ви еден клип кој најверојатно многу од вас не ја гледале таа утакмица.
На овој гол имам салто мортале напраено)))
имаш линк од пренос?Milan Primavera slaboo mnogu 2-0 gubi od Bolonja..i Niang igra
Леле каков двомеч беше ова еј.. Првата 2-0 Милан победи, втората изгубивме 3-1.. Колку го мрзев голманот на ПСВ Гомез тогаш.. Какви топки тој спасуваше, да му ебам кретенот!Не зборете глупости за Амбро.Еве ви еден клип кој најверојатно многу од вас не ја гледале таа утакмица.
На овој гол имам салто мортале напраено)))