Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zombieland epten tapa film bil..
Spored trejlerot mi izgledase interesno ama epten tapa. I baska na IMDb ima 7.8 rejtingstvarno ne znam od kaj mu izvadile 7.8
Зомбиленд беше освежување на еден изумрен жанр - комедија хорор.Zombieland epten tapa film bil..
Spored trejlerot mi izgledase interesno ama epten tapa. I baska na IMDb ima 7.8 rejtingstvarno ne znam od kaj mu izvadile 7.8
da barav takvi filmoj gledam najcesto ama od sive ovie 2 ne mi se po vkus.. od tojava lista ne mi se gledani the man from earth,jacobs ladder,identity i vanila sky
http://www.imdb.com/title/tt1748122/
уше ~1 месец... излези веќе по ѓаволите
>dat cast
>dat director
>dat cinematography
MiB 3, топ филмче во сите аспекти!![]()
Филмов го гледав пред неколку години и бев фасциниран, ретко кој филм толку ме погодил. Му го дадов на тројца другари да го гледаат, и единствено што ми искоментираа после гледањето е како се насмеале кога Леонардо Дикаприо си го чепкал носот.What's Eating Gilbert Grape(1993)
Филмот е поим за ДРАМА. Си има таква тематика, со така добро развиени карактери и на најдобар можен начин прикажана егзистенција за преживување. Глумата е страшна, особено онаа на Дикаприо кој ито како добро се внесува во кожата на дете со посебни потреби. Го изгледав без да трепнам.Филмов го гледав пред неколку години и бев фасциниран, ретко кој филм толку ме погодил. Му го дадов на тројца другари да го гледаат, и единствено што ми искоментираа после гледањето е како се насмеале кога Леонардо Дикаприо си го чепкал носот.![]()
Значи Тим Бартон е тотално вон форма. Цели седум години нема направено задоволитен филм, поточно од Corpse Bride. Свини Тод ми беше половично добар, имаше некои светли моменти, ама тоа не треба да биде доволно за режисер од таков ранг. Но, Dark Shadows.Ајде ваљда ќе се извади со новиов анимиран.
Ехххх, златен Ед Вуд, е тоа беа добри времиња...