Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Океј ае, одлика е на голем клуб.. Намерно сакав да го извртам муабетот, оти пак нели Сити се поврзуваше со голем клуб.. :D

Ама кога ќе победи чесно, а не кога ќе им пуштат противниците оти Стоук им го обезбедил опстанокот.. :D

Океј де и ти па, и ти уште неможеш да се помириш оти години уназад Јунајтед е главен во Англија, како од фудбалски, така и од политички аспект, што би рекол расистот ваш.. Нека не стигнат Сити прво, има време за помирување.. На одличен пат се, признавам, ама уште се зад нас... :)
Mожам да се помирам, се помирив уште кога Јанкер погоди пречка, 1999 година.

Дур да умре Маргарет Тачер, морам да се помирувам со тоа...:icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Ej алоо се читате ли бе?? Ај фановите на Челзи ги сфаќам, си имат они слични проблеми, ама Челзи за Сити е Реал Мадрид бе маме му ебем.. Додуша тука овие што рипнаа освен dragonsky (кој искористи прилика да исере нешто за Јунајтед) имаат симпатии (малце поголеми) спрема Сити, затоа и не им е чудно..
Ај потсети ме што реков за Јунајтед? (ова сериозно пошто не ми текнува на што мислиш :) )

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
http://www.teamtalk.com/west-bromwich-albion/8054396/Clubs-to-discuss-spending-limits
Premier League chairmen will on Thursday be presented with a range of possible financial controls to limit spending by top-flight clubs

Инаку иницијатор за ова правило бил Ман Ју (кој вика дека само Арсенал се жали на безпаметното трошење на милијарди од нафташките клубови)
Whelan said: "This proposal has come from Manchester United - I think City haven shaken them up a little bit - but I think there should be some controls on spending.
--- надополнето: 5 септември 2012 во 21:23 ---
Нема веќе изговор на некои да им биде цитирам "Што бе им се може":D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Јасно де.
Но, кога има можност да се појави некој сличен, па дури и „поарогантен“ тогаш ManU го користи најсилното оружје.
Плачењето.

:icon_mrgr:
Оти бе плачење? 2 муабета и пак е по наше.. :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Оти бе плачење? 2 муабета и пак е по наше.. :D
На една страна ја имаш агендата „Ние сме Ѓубриво Јунајтед и мојме да пјраме шо сакаме“.

Понатаму, се појавува тим, кој има кафеав газда, и вика „И ние, ко Ѓубриво Јунајтед, имаме кеш и ќе урламе“.

А на другата страна, го имаш Ѓубриво Јунајтед, кој за да го употреби најсилното оружје, и најомиленото на поголем дел од пост ПМС фимејл популација (пред да се фати очајнички сладоледот пред телевизор) - плачењето, си го побива првото.

Не знам шо не е јасно во случајов.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Џабе вие правите муабет, нафташите сакам да ги чујам, или нив не им одговара муабетов.

H

HoT IcE

Гостин
Зошто да не ми одговара бе? На мене случајно да не ми ограничува плата, не!
И шо ако ги воведат? Сами себе ќе се сјебат, ќе побегнат голем број играчи во ЛаЛига и остали, а и да воведат Челзи пак ќе има пари да доведе и плати уште еден Хазард, нешто што Арсенал ќе сонува долго време, џабе ограничувања.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
^ се гледа дека математиката на овие од Челзи не им е најсилна страна:rolleyes:
Сигурно ќе можат да донесат не уште еден , уште 10 како Хазард , и ќе ги плаќаат неговите плати и ќе си продолжат да бидат во минус секоја година и.............. , чекај малку како тоа во минус?, со новиот правилник такво нешто не е возможно. Ама нема што да се објаснувам со вас, јас го кривам нашиот образовен систем, не сте вие криви:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom