- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Во секој случај, бар признавањето дека City е најдобар клуб во Англија значи нешто...
Кој и да е, Јунајтед да не е.. Те научивме де..Во секој случај, бар признавањето дека City е најдобар клуб во Англија значи нешто...
Ова ќе го сфатам како заебанција, поради смајлито на крај.. Оти мора да е заебанција..ManUtdChampions вие не сти ни најголем ни најдобар, ете тоа е .....
Најповеќе се искомплексира премиер лигашките клубови од кинг кени и неговиот најдобар и ефтино платен играч енди керолВажно ви нанесоа комплекси .
Точно. Кени како играч ѓи искомплексирал сите, исто како играч-менаџер освоил титула, исто и со просек тим како Блекбурн освоил ПЛ ....Најповеќе се искомплексира премиер лига од кинг кени и неговиот најдобар и ефтино платен играч керло
Карактер на голем клуб, што би рекле двојностандардашите, а.к.а. фанови на ManUосвоија премиер лига во 93 минута последно коло
Ај уште еднаш едитни ако не: "Највеќе комплекси нанесе кинг кени како менаџер на ФК Ливерпул". Ова првово најбољи ти беше. Само еден човек, Кинг Кени, е причината што толку време сте бркале слава, неговата слава да ја достигнете. Интересно како успехот се темели на најголемата легенда на најголемиот ривал, парадокс јбг...Најповеќе се искомплексира премиер лигашките клубови од кинг кени и неговиот најдобар и ефтино платен играч енди керол
Грешка си... Клуб со јак карактер иде тоа.. Не карактер на голем клуб... И пак голем клуб го ставаш во иста реченица со Сити..Карактер на голем клуб, што би рекле двојностандардашите, а.к.а. фанови на ManU
Низ годините, многупати сум ја слушнал таа дијагнозаГрешка си... Клуб со јак карактер иде тоа.. Не карактер на голем клуб... И пак голем клуб го ставаш во иста реченица со Сити..
Океј ае, одлика е на голем клуб.. Намерно сакав да го извртам муабетот, оти пак нели Сити се поврзуваше со голем клуб..Низ годините, многупати сум ја слушнал таа дијагноза
„е јеби га, голем клуб, до крај игра“.
„ пеер, јеби га, големи клубови играат до крај, карактер пер“.
Не зезај, и тоа според ManU фанови, била одлика на голем клуб.
Покрај бројните навивачи, секако.
Види, сакал или не, ти изгледало реално или не, Сити е поим за фудбал у Енглеској. Верувам дека со тоа ќе се помирите со тек на време. Бидејќи и јас и вие и тие, ке го гледаме сити како голем клуб во следните... веројатно децении.