Нови возила за македонската полиција

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Па не вреди 22 000 евра од кола....шкода е да му е**м матер.

А па уште кога ке ми текне кој ке ги вози :facepalm:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Кадис денеска воопшто не ни учествувал на лицитацијата, инаку Кадис како што разбрав на лицитацијата имал намалување на 30% од продажната цена на колата додека овие денеска што победиле само 5% попуст за разлика од продажната цена ..
Е па сеа мора некој да ги лапне тие 25% што останаа :) Кај Кадис немаше многу место за маневар, овде има ;)

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Јети-то има Волфсваген мотор?

Ако има ќе биде ептен добро, се знаеше дека Шкода ќе победи, зошто е 5 илјади евра поевтина од останатите.

1. Колеосот е дупка
2. Алтеата е добра ама не прај кејф.
3. Инсигниата и нее некоја кола која може да биде полициски автомобил.
4. Тигуанот според мене требаше да биде, веројатно стануваше збор за овој поновиот модел зошто стариот и немаше некој специфичен изглед на внатрешниот ентериер и не ми се свиѓаше.
5. А ако Јети користи мотор од Волфсваген сигурен сум дека е сосема добар избор.!

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Колку се катастрофални.Ова ти е фамилијарна кола,а они ќе јуришат низ град барајќи криминалци.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
Колку се катастрофални.Ова ти е фамилијарна кола,а они ќе јуришат низ град барајќи криминалци.
па се знае криминалците се далечни и блиски фамилии на политичарите;)

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Ќе имаат посебна опрема и нема да бидат со стандардни мотори како и другите, нешто појаки, поснажни и поотпорни. Таман работа ако бидат како обичните :D

Ron0n

The Mercedes Guy
Член од
16 август 2009
Мислења
351
Поени од реакции
198
Па не вреди 22 000 евра од кола....шкода е да му е**м матер.
Па шкодата носи волксваген мотор бе друже - квалитет! Или само гољф и пасат (со акцент на првото „а“) се признава?

Па мене баш ми се свиѓа оти може и офроуд да се вози, освен тигуанот, другите понудени возила немаат ваков плус.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ќе имаат посебна опрема и нема да бидат со стандардни мотори како и другите, нешто појаки, поснажни и поотпорни. Таман работа ако бидат како обичните :D
Не зборам за опремата,зборам за ликот на колата,за нејзините предиспозиции.
Многу ми е никаква...

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Ron0n, и Алтеата носи Фолксвагенов мотор само што шкодата има подобар квалитет на изработка, што значи ова доаѓа како најдобар избор...

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Тоа што тропате за некакви појаки или поснажни мотори нема врска. Шкода вози дизел од VW а во овој полицискиов ќе биде 2.0 тди со 170 коња.

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Не зборам за опремата,зборам за ликот на колата,за нејзините предиспозиции.
Многу ми е никаква...
Кога те те бутнат внатре накај станица кога ќе те носат, ентериерот или екстериерот ќе ти биде побитен ? :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.515
Поени од реакции
59.116
Чудно ми е некако, Шкода Јети...ќе треба време да се навикнам на нив
Крајслерите баш си личеа на полициска кола :)

Него, ова дефинитивно е ? Да не го поништат пак тендерот ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom