Не не Овие се за тие 300те нови џандариdva debeli dzandara da vlezat u ovie po 1000 km kje gi raspadnat
Шкода има и со 4 врати,и според мене подобар избор од Спарк.Не не Овие се за тие 300те нови џандари
Јетите се за дебелите
По мое мислење шкодата отпаѓа зш е со три врати и е мн мало
Спаркот најубо ќе му е да си го земат
Али бандаживе им се стварно добри. Ако ова не фотошоп... Ваљда овие ќе им се мали патролни возилца, недај боже да треба да бркаат некој со ова, има да биде комедии
Сеуште никој не коментирал за ова? Не дека ми е гајле какви коли ќе вози полицијата (се додека нема крадење и местенки со тендерите), но кога би составувал листа на автомибили кои би ми изгледале најсмешно „во полициска униформа“.... па, Спаркот сигурно би бил негде при врвот.
А шо,мислиш дека се спори?Али бандаживе им се стварно добри. Ако ова не фотошоп... Ваљда овие ќе им се мали патролни возилца, недај боже да треба да бркаат некој со ова, има да биде комедии
А шо,мислиш дека се спори?Али бандаживе им се стварно добри. Ако ова не фотошоп... Ваљда овие ќе им се мали патролни возилца, недај боже да треба да бркаат некој со ова, има да биде комедии