Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
Е тоа најмногу боли......................А па уште кога ке ми текне кој ке ги вози
Е тоа најмногу боли......................А па уште кога ке ми текне кој ке ги вози
Ќе ги украсат да,за два месеца ќе им ебат мајката.е то да. дизајнот му е слаб , а за украсвање ќе ги украсат
ќе ги искубат до последно делче, овие нашите не се да им дајш кола новаЌе ги украсат да,за два месеца ќе им ебат мајката.
сериозноТоа што тропате за некакви појаки или поснажни мотори нема врска. Шкода вози дизел од VW а во овој полицискиов ќе биде 2.0 тди со 170 коња.
Дефинитивно!Инсигнијата би имала топ фаца бе за полиција
Абе не е за 22 000 евра тоа Јети. Да збориме реално, можеа подобри да најдат за тие пари + не треба сите да се офроуд, можеа и да искомбинираат нешто. Можеа и некое возило помало да земаат (потесно). Сепак и до вкусот е работата ама јас си стојам на моетоПа шкодата носи волксваген мотор бе друже - квалитет! Или само гољф и пасат (со акцент на првото „а“) се признава?
Па мене баш ми се свиѓа оти може и офроуд да се вози, освен тигуанот, другите понудени возила немаат ваков плус.
Мене па ич куро не ме боли кој ќе лапни пари. Секако јас нема ништо да видам, а дека ќе лапни некој сигурен сум.не ме интересира што ке возат нашиве џандари... за нив само застава!!! како ги возат и застава им е многу.. сакам друго да искоментирам.. - пево требаше сеат па сеа шкода... првиот тендер го поништија демек имало пропуст сега све е у реду а? ме интересира само кој ке лапне дел од зделкава што ке ја напраат мвр со порше македонија... некој ке земе паричка и тоа повеќе од сигурно!!!