Нови возила за македонската полиција

Член од
3 септември 2012
Мислења
127
Поени од реакции
117
Овие изгледа им останале на залиха на Порше...Не знам како при ваква важна јавна набавка толкава важност дале на критериумот цена.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Кои да ги одбереа ќе бидат подобри од крајслерите. Е сега дали јети или алтеа е подобра, тоа нека каже некој стручњак кој ќе ни ги спореди карактеристиките и одржувањето на автомобилите.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Тоа што тропате за некакви појаки или поснажни мотори нема врска. Шкода вози дизел од VW а во овој полицискиов ќе биде 2.0 тди со 170 коња.
:vozbud: сериозно :eek:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Од сите можни коли они решија шкода јети :tapp: Немам ништо против, напротив ги сметам за доста добри возила, али брата не иде бе полициска кола.
Па сеат алтеа крај краева и не беше лоша опција.

П.С. Еве видете ја инсигнијата како совршено одговара, а не ова фамилијарново :facepalm:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
не ме интересира што ке возат нашиве џандари... за нив само застава!!! како ги возат и застава им е многу.. сакам друго да искоментирам.. - пево требаше сеат па сеа шкода... првиот тендер го поништија демек имало пропуст сега све е у реду а? ме интересира само кој ке лапне дел од зделкава што ке ја напраат мвр со порше македонија... некој ке земе паричка и тоа повеќе од сигурно!!!

П

Пепси_

Гостин
Овие како на пикник ќе одат не да бркаат некој колку катастрофа значи. Сигурно и овде има некои местенки и триста глупости колку да се исперат пари.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Па шкодата носи волксваген мотор бе друже - квалитет! Или само гољф и пасат (со акцент на првото „а“) се признава?

Па мене баш ми се свиѓа оти може и офроуд да се вози, освен тигуанот, другите понудени возила немаат ваков плус.
Абе не е за 22 000 евра тоа Јети. Да збориме реално, можеа подобри да најдат за тие пари + не треба сите да се офроуд, можеа и да искомбинираат нешто. Можеа и некое возило помало да земаат (потесно). Сепак и до вкусот е работата ама јас си стојам на моето :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ќе се жалат Ка-Дис, во меѓувреме џаднарите ќе дојдат до точак...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
не ме интересира што ке возат нашиве џандари... за нив само застава!!! како ги возат и застава им е многу.. сакам друго да искоментирам.. - пево требаше сеат па сеа шкода... првиот тендер го поништија демек имало пропуст сега све е у реду а? ме интересира само кој ке лапне дел од зделкава што ке ја напраат мвр со порше македонија... некој ке земе паричка и тоа повеќе од сигурно!!!
Мене па ич куро не ме боли кој ќе лапни пари. Секако јас нема ништо да видам, а дека ќе лапни некој сигурен сум.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За седење под дрва и ловење жртви за казни доста им е и пезетка, вие Инсигниа барате. Абе греота колата за 2 недели ќе копа на мишки, буреци и суџук.

Kajgana Shop

На врв Bottom