Големиот Брат

Член од
7 август 2012
Мислења
90
Поени од реакции
41
Дали го сакате ова шоу? И дали некој знае кога ќе почне ?

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Што ќе ти е шоу?Шоуто големиот брат во Скопје го имаш у живо на секоја раскрсница над секој семафор

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
стварно бе кога ќе почне ова? ми недостигаат овие глупости, одамна немам нешто вакво гледано :vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.678
Поени од реакции
8.109
Едно време гледав пратев секој ден ,ама последниот пат кога имаше ми здосади да го гледам стана веќе досадно со исти фори ,и исти игри и се др и престанав да го гледам

Операција Триумф беше појако ,барем гледаш како пеат и таленти гледаш

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Прва сезона да..послем ич,она кога беше со Драги шпагата и тие..а послем се раводени работава..српскиве па ептен не ги можам.
хех тоа со шпага беше ТОА СУМ ЈАС.. ова велики брат е копија на америчконо биг брадр... незнаат нешто асално да смислат сами луѓево.. плагијати на секаде !!!

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
хех тоа со шпага беше ТОА СУМ ЈАС.. ова велики брат е копија на америчконо биг брадр... незнаат нешто асално да смислат сами луѓево.. плагијати на секаде !!!
Не е копија лиценцирано шоу е и го има секаде низ светов. Како и да е голем шит е!

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.300
Поени од реакции
3.675
Од ко загинаа тие во сообракајката не тоа тоа и џабе им е...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Дали го сакате ова шоу? И дали некој знае кога ќе почне ?
Yes yes yeeeeeessss......yupiiiiiiiii.....ке почне ли????????????????????????

:facepalm:

p.s нареден пат провери си дали има иста тема!

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Мене ми беше најинтересен овој последниот Велики Брат кога го ошишаа Дуле и кога плачеше, па кога ја бараше жена му Радојка, па кога победи онаа Маријана се изнервирав, требаше Дуле да ги земе парите пошто беше од село и беше сиромашен.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 10:48 ---
Mene Farma mi e sto pati pointeresna,,posebno onaa so Milos Bojanic vs Firci OMG.
Мене во фармава ми беше најинтересно кавгите меѓу Боки 13 и Милош, кога Боки рикаше за Милош да му ги врати наочарите. :pos:

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Мене ми беше најинтересен овој последниот Велики Брат кога го ошишаа Дуле и кога плачеше, па кога ја бараше жена му Радојка, па кога победи онаа Маријана се изнервирав, требаше Дуле да ги земе парите пошто беше од село и беше сиромашен.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 10:48 ---

Мене во фармава ми беше најинтересно кавгите меѓу Боки 13 и Милош, кога Боки рикаше за Милош да му ги врати наочарите. :pos:
Abe milion kavgi imalo vo Farma,stvarno ne mozam da odvojam nekoja posebna...i toa kade kade pozestoki hardcore kavgi negoli vo BB.

Kajgana Shop

На врв Bottom