хех тоа со шпага беше ТОА СУМ ЈАС.. ова велики брат е копија на америчконо биг брадр... незнаат нешто асално да смислат сами луѓево.. плагијати на секаде !!!Прва сезона да..послем ич,она кога беше со Драги шпагата и тие..а послем се раводени работава..српскиве па ептен не ги можам.
Не е копија лиценцирано шоу е и го има секаде низ светов. Како и да е голем шит е!хех тоа со шпага беше ТОА СУМ ЈАС.. ова велики брат е копија на америчконо биг брадр... незнаат нешто асално да смислат сами луѓево.. плагијати на секаде !!!
Кој загинал во сообрќајка ?Од ко загинаа тие во сообракајката не тоа тоа и џабе им е...
Yes yes yeeeeeessss......yupiiiiiiiii.....ке почне ли????????????????????????Дали го сакате ова шоу? И дали некој знае кога ќе почне ?
Кој загинал во сообрќајка ?
Мене во фармава ми беше најинтересно кавгите меѓу Боки 13 и Милош, кога Боки рикаше за Милош да му ги врати наочарите.Mene Farma mi e sto pati pointeresna,,posebno onaa so Milos Bojanic vs Firci OMG.
Abe milion kavgi imalo vo Farma,stvarno ne mozam da odvojam nekoja posebna...i toa kade kade pozestoki hardcore kavgi negoli vo BB.Мене ми беше најинтересен овој последниот Велики Брат кога го ошишаа Дуле и кога плачеше, па кога ја бараше жена му Радојка, па кога победи онаа Маријана се изнервирав, требаше Дуле да ги земе парите пошто беше од село и беше сиромашен.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 10:48 ---
Мене во фармава ми беше најинтересно кавгите меѓу Боки 13 и Милош, кога Боки рикаше за Милош да му ги врати наочарите.