Големиот Брат

Член од
20 април 2012
Мислења
49
Поени од реакции
104
Ми го пуштија линков да го погледнам,не знам само зошто го гледав за да се изнервирам. :facepalm:
Од некоја вечерашна емисија поврзана со шоуво,разговор се води во студиово меѓу некои нивни фацки(појма си немам кои се нити ме интересира,освен Азис не знам за никоја нивна естрадна фаца :icon_lol:) за Македонско-Бугарски спор кој настанал во шоуво меѓу учесниците.Ја отераа во политичка дебата во сред забавна емисија.:facepalm:
Среќа што слабо го разбирам нивниов јазик,ама што се изнатресоа. :facepalm: :confused:
Со кој памет нашиве отишле таму?:facepalm:
Како се самопонижуваат :facepalm:
А Бугариве бе,кој ментален склоп од луѓе,човече,колку се отидени :cuc:

Кој сака да погледне,од 55:30 почнува муабетот,па натаму 10-15 минути.Во меѓувреме се појавуваат реклами на линкот.

http://play.novatv.bg/play/291096/?autostart=true :facepalm:

P

PewDiePie

Гостин
Лестер и другата Македонка Цеце влегоа во финале на бугарскиот голем брат во 5-те најдобри.
Добро е што нашите си зборат на Македонски и објективно кажано им се главни ѕвезди во шоуто.
Иначе нашиов си владее,трчаат бугарките по него :icon_lol:
Нашата е најјака сепак.

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
Тоа нив не ги интересира. Тие се заинтересирани само од лошите вести поврзани со Бугарија.
тоа го знам, се сеќавам кога ги признавме пред 20 години, водечката без малку да заплаче од гнев. Та нели лошите татари ова она, пак, прв ги призна Бугарија :icon_lol:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.901
Поени од реакции
23.310
Де бе ни го оттековте со тоа дека први не признавте( а што признавте е сосем друга работа ама ај).
Аман отпризнајте не и да завршиме со тоа.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.617
Поени од реакции
769
Де бе ни го оттековте со тоа дека први не признавте( а што признавте е сосем друга работа ама ај).
Аман отпризнајте не и да завршиме со тоа.
Живи малери што не признаа први(y)

Член од
14 април 2006
Мислења
116
Поени од реакции
43
според мене ова реално шоу го има изгубено својот смисол наместо да биде шоу каде луѓето се забавуваат се зезаат ги искажуваат својте добри страни они све повеќе се оговараат се караат се пцујат и се тепаат во некој случаи

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Ќе влезе ли вечер Боки, да ги среди малце? :icon_lol:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.678
Поени од реакции
8.109
Aj нека се спојат двеве теми за Братов голем ,нека не се пишува во две одвоени теми безвезе .

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Како може човек да се пријави за учесник во Големиот Брат?
Зошто до сега не сум видел да дадат на телевизија број или нешто слично за пријавување... :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.678
Поени од реакции
8.109
Зошто до сега не сум видел да дадат на телевизија број или нешто слично за пријавување... :)
Затоа што повеќе се емитува во Србија VIP ,a најверојатно тие ги бираат од самата продукција Емоушн , а овој што не е VIP има пријавување преку кастинг т.е се одржуваат аудиции во секој град ,ама се тоа зависи како ќе го организира самата продукција .Една година памета кога повеќе го пратев шоуво и кога тој фризерот Карло што се муваше со Вики беа пријавен колку што се сеќавам имаше пријавување со испраќање на видео клип каде требаше да се претстави оној кој сака да учествува ,па после тоа најверојатно одбираа неколку за да одат на кастинг и од тие неколку во кастингот со испрашувања од некое си жири или што ја знам таму кој е задолжен за тоа бираа учесници од Србија,Македонија,Црна Гора ,Босна ,Хрватска и други од балканов кој ќе влезат во куќата.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Javi se vo bekstejdz na tv sitel,tamo ke gi dobies site informacii:)

Kajgana Shop

На врв Bottom