Лестер беше учесник во Српскиот BigBrother. Очигледно кога се работи за Српска емисиjа се дига фама месеци назад а кога треба да почне Бугарска - владее молк. Има 2ца наши претставници, не ли им е доволна причина тоа на нашиве квази медиуми да го пренесуваат шоуто??Абе коj е овоj Никола Настески /Лестер/?
Моментно влиза во бугарскиот Big Brother.
Уште еден учестник од Македониjа:
Цеца Орешкова
е тек тогаш нашите телевизии ќе се загреат за емитување на ова ,аман доста со овие шоуаНекаде читав дека ќе влезат и Дарко Илиевски и Бојан Стојков.
како тоа станале досадни кога веќе 2 години нема такво шоу на нашиве телевизии (само турски/индиски серии)е тек тогаш нашите телевизии ќе се загреат за емитување на ова ,аман доста со овие шоуа
не сум против да се емитува ова на наши телевизии ама некако ми е претерано веќе вакви шоуа одамна се излитена работа ,станаа досадни ....
Не мисла - тие беха учестници во риалити на конкурентна телевизиjа.Некаде читав дека ќе влезат и Дарко Илиевски и Бојан Стојков.
Истото се мислеше и во Бугариjа.не сум против да се емитува ова на наши телевизии ама некако ми е претерано веќе вакви шоуа одамна се излитена работа ,станаа досадни ....
Tие беа на BTV Бугарскиот идол кој бугарите го викаат Music Idol , Бојан Стојков има девојка бугарка со која се запознаа на ИдолотНекаде читав дека ќе влезат и Дарко Илиевски и Бојан Стојков.
Па пред 2 години кога се емитуваше и кај нас на Сител тв српскохрватската верзија кога и беше овој Лестер Никола во шоуто досадно некако беше и слични фори и игри им правеа како таа сезона кога Вики и Карло беа најзборувани на интернеткако тоа станале досадни кога веќе 2 години нема такво шоу на нашиве телевизии (само турски/индиски серии)
Овој нека не се враќа во Македонија,ќе го убијат.