Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
ми дропна ова пред малку :D
CO9SU.jpg

--- надополнето: 23 август 2012 во 19:55 ---
ми дропна ова пред малку :D
CO9SU.jpg
Само што го продадов за 5 милиона :icon_lol:

Monk
  • Exploding Palm damage increased plus it gets a visual effect to easily tell which monsters are effected.
  • Seven-Sided Strike received a huge buff to it’s damage.
  • Wave of Light was also buffed quite a bit (almost double).
  • Blizzard is looking to change One With Everything eventually, but it will remain for now.
  • Monks can now dual-wield two-handed weapons, along with supporting animations.

Само ова да не го мењаат ало :) , како ке се преживува без ресистовите цела опрема ја сменив со една + сите ресистенс дадов многу пари и сега таман сум до акт 2 инферно види што сакаат :mad:

Сака ли некој да почне од почеток да игра? ја само што земав акаунт.

Ви го имаат на некој суспендирано акaунтот заради пејпал шо е на Словенија а акaунтот Македонија? Праев муабет со некој од близард ми рече заради шо бил словенски пејпалот " Suspension due to suspicious activity , you should update your paypal adress where you live and play from"

Незнам мене на б.нет акаунтот ми стигаат парите од РМАХ,имам 16 евра али неможам да ги извадам :(

Продавам Diablo 3 acc (60ти левел монк - солидна опрема и 30+ левел барбариан) стигнато до The butcher inferno.

Може и смена за CS: global offensive.

Игра некој уште диабло?Или сите ја зацепавте на торчлајт 2 :D Ако има заинтереисирани да шлапаме убер босови пишете или аднете ме на бателнет :D

Од каде може да се купи играта во Скопје, или ако некој продава нека пише цена на пп....
Ми треба што побрзо уште денес ако може да ја купам...

Од каде може да се купи играта во Скопје, или ако некој продава нека пише цена на пп....
Ми треба што побрзо уште денес ако може да ја купам...

Anhoch, Jugoton, NIKO, форумов...

Веруам дека веќе ја има купено али ја да си кажам дека колку што знам веќе ја нема у Jugoton, од друга страна знам дека има многу што продаваат acc-и за далеку поевтина цена од продажната така да подобро е така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom