Diablo 3

?

..........

Гостин
Веруам дека веќе ја има купено али ја да си кажам дека колку што знам веќе ја нема у Jugoton, од друга страна знам дека има многу што продаваат acc-и за далеку поевтина цена од продажната така да подобро е така.
Не ми е купена, ако знаеш некој кој продава кажи одма ја купувам..

Член од
22 октомври 2011
Мислења
65
Поени од реакции
10
Има некој начин да земам акаунт за без пари? :D

B

Blacks

Гостин
Почнав со стартер едишн онака да ја пробам, го скинав скелетон кинг, влезе ѓаволот во мене и ја купив :icon_lol:
cjs cdkeys за 2.500 ден.

Sanzibear#1157 кој сака нек ме адне...

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
prodavam diablo 3 plus wow pandaria za 3000 denari,,, diablo 3 so wow lich king 2000 den 30 dena na wow gratis

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
вчера ја симнав play free now " верзијата " што можеш да лвлираш до 13 лвл
ми се свига многу ама ме буни онлине и сингл play :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
вчера ја симнав play free now " верзијата " што можеш да лвлираш до 13 лвл
ми се свига многу ама ме буни онлине и сингл play :)
Што те буни?

Цело време си Online, само Multiplayer ти е со другари кога играш или со некои рандом играчи, Single Player ти е сам кога си.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Што те буни?

Цело време си Online, само Multiplayer ти е со другари кога играш или со некои рандом играчи, Single Player ти е сам кога си.
start game/resume game значи онлине сум заш не глеам играчи ај кажими кој "град " да идам лвл 9 сум го убив скелетон кинг xDDD

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
start game/resume game значи онлине сум заш не глеам играчи ај кажими кој "град " да идам лвл 9 сум го убив скелетон кинг xDDD
Читај ги квестовите, а ако си на Starter Edition, толку можеш да шеташ и да стигнеш до максимум 13 левел.

Kajgana Shop

На врв Bottom