Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте тагови да ве адднам,јас играм од време на време,може да тепаме убер босови заедно ако сакате PunisherMKD#2797 кој сака нека ме адд :D

Дајте тагови да ве адднам,јас играм од време на време,може да тепаме убер босови заедно ако сакате PunisherMKD#2797 кој сака нека ме адд :D

Се претегна ти од тепање убер босови :D Те викнав тогаш направи еден "run" со нас, и почна "абе мене ми е досадно ќе идам соло ќе играм, абе сафра ме фаќа,итн итн..." :D:D

Се претегна ти од тепање убер босови :D Те викнав тогаш направи еден "run" со нас, и почна "абе мене ми е досадно ќе идам соло ќе играм, абе сафра ме фаќа,итн итн..." :D:D
Што да правам,така е :P многу лоши рингови до сеа изкрафтав и нема сврха...

Mene nekako poishe mi se isplati da prodavam se plavo i se bezvredno zholto u vendor i da prodava samo kvalitetni zholti (shto retko se pagaat) u AH i gems, gems idat kakoalva posebno zelenite, zelenite imaat najvisoka cena.

Или пак топи ги жолтите што не ти требаат, за Exquisite Essence и Iridescent Tear бидејќи нареден пач се спремаат нови легендари рецепти.За тоа и цените на Tome of Secrets се толку рипнати.За гемовите зелениот одсекогаш држел цена.Но со наредниов пач ќе го менуваат црвениот gem, што значи зеленот и црвениот гем ќе рипаат во цена периодов :D Еве ти што спремаат за нареден пач Монк бафови мф мф мераци,ME HAPPY! :D :D

http://eu.battle.net/d3/en/blog/7029168/Patch_107_Preview-12_01_2013

Za dueling-ov ne znam shto da mislam, ima i dobri loshi strani, ke se proba koa ke izleze pa ke se vidi, ama ne mi se dopaga toa shto e onaka plain fighting, bez nikakvi ewards itn, barem da davaa nekoja simbolichna nagrada vo gold bazirana na score.

Za dueling-ov ne znam shto da mislam, ima i dobri loshi strani, ke se proba koa ke izleze pa ke se vidi, ama ne mi se dopaga toa shto e onaka plain fighting, bez nikakvi ewards itn, barem da davaa nekoja simbolichna nagrada vo gold bazirana na score.

Ќе измислат нешто 100%. Пример, да имаш посебни левели за Dueling, таму да си 7 левел од 20 на пример, да ти дава разни знамиња, кеш, чат-пат некој ајтем....

На Diablo II ти даваше уво од човек кога ќе утепаш некој :)

Игра ли некој уште тука, досадно ми е сам да играм. :)
Ако сакате, ставете ме, Rayox#2615 ми е тагот.

so noviot patch ke stanuva se bolje i bolje igrava baska jay ne e veke odgovoren...

пишете некоја реченица да се вратам, се немам пуштено со месеци, ми треба мотив :)

d3-RMAH-comic.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom