Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Се бунат за Челзи дека станал клуб откако дошол Абрамович. Според тоа да не беше Фергусон сега тие ќе беа еден просечен клуб :свиркам:. Шо ќе било ако било.... Од некаде мора да се почне....
Фергусон го направи како шеикот од Брунеи!
Нема врска муабетов ама барем ме насмеа да не пукниш:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Tи сосила глуп се правиш!
Никој не рече дека Челзи биле отепани или слично, но јас не се сеќавам дека пред доаѓањето на Роман да се борат за титула, си играле уефа куп и слично, за ЛШ немале ни шанса!
Истото сега е со Шити, дојдоа богати газди и си станаа шампиони како челзи пред 8-9 години!

Ако толку не беше како што кажувам, не ќе ти беше во потпис Абрамович, ќе беше некој играч или слично, но и самиот знаеш дека главниот виновник за поголемите успеси на челзи(ЛШ и Премиер Лига) е Роман и не можеш да ме убедиш па ако сакаш и Св.Петар да го пуштиш да ме убеди!
--- надополнето: 21 август 2012 во 23:39 ---
И Њукасл не победиле 5-0 ама кај нив сеуште нема дојдено некој богат русин или шеик да ги купи, инаку и тие досега ќе беа во врвот :icon_lol:

Не се правам со сила глуп мајка ми и татко ми такви ме направиле..

Ти рече дека Челзи глава кренале од кога дошол Роман.Јас ти докажав дека Челзи била солидна екипа пред роман.
Тоа ти е исто како на пример сега Тотенхем да ги купи некој шеик и да кажеш дека биле никој и ништо.
Челзи не беше никој и ништо пред да дојде Абрамович. Ај за Нотингем Форест и некој си такви екипи што се бореле за опстанок да збориш ама за Челзи што се бори за ЛШ да збориш дека глава не кренале малце е глупо.
Не викам дека Челзи не стигнал до овој успех заради Роман.
И Роман ми е во потпис поради тоа што ретко кога ќе видиш некој газда со пасија да го сака клубот и да се радува на успесите и баш мене ми изгледа интересно и не секојдневно пошто секој натпревар се радуваат играчите а како што реков тешко е да се види газда често да се радува :)Њу Касл се при врвот иначе јас колку што знам исто како што беа и Челзи. Ама еве очигледно за тебе само прво место се смета за резултат така да успехот на Јунајтед на тебе е рамно на катаклизма.
Се бунат за Челзи дека станал клуб откако дошол Абрамович. Според тоа да не беше Фергусон сега тие ќе беа еден просечен клуб :свиркам:. Шо ќе било ако било.... Од некаде мора да се почне....
Така бе дај малце некој скаузер нека се смеша досадно стана више Челзи/Јунајтед дискусија време е пак да се вратиме на муабетот што е поголемо 19 или 5 :D :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Споредуваш нафтен магнат со ум како Фергусон?:pos:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ахам. Фала. Тука те чекав.
Кога ја играле оваа утакмица ти појма си немал од фудбал а па уште и да навиваш за челшит тоа време немаше навивач некој да биде за овие

Вака сеа од кога навивам за јунајтед од 96 година манчестер скоро сите утакмици ги губел од челшит и им бил нај слаба страна и факт е дека од секогаш челшит имал повеќе победи од Јунајтед мислам, ама тоа не значи ништо пошто тие години челшит беше срање клуб, и нема некој да ме убедува во нешто што како пошто вие сите што сте за оваа екипа гледате фудбал 5 години и ке солите памет

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не викам дека Челзи не стигнал до овој успех заради Роман.
И Роман ми е во потпис поради тоа што ретко кога ќе видиш некој газда со пасија да го сака клубот и да се радува на успесите и баш мене ми изгледа интересно и не секојдневно пошто секој натпревар се радуваат играчите а како што реков тешко е да се види газда често да се радува :)Њу Касл се при врвот иначе јас колку што знам исто како што беа и Челзи. Ама еве очигледно за тебе само прво место се смета за резултат така да успехот на Јунајтед на тебе е рамно на катаклизма.
Гледаш дека глуп се правиш!
Реков дека Челзи, како и Њукасл биле добри екипи, но Челзи кажи ми кога последно станал шампион пред Абрамович? И кажи ми после абрамович што се случи!
Да Њукасл се супер, ама титула не можат да земат, значи ја немаа таа среќа како челзи да ги купи богат газда!

Стварно тешко ми е да објаснувам, изгледа дека не сакаш да ме сфатиш, а ако не е така тогаш се плашам дека ти нема спас!

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Tи сосила глуп се правиш!
Никој не рече дека Челзи биле отепани или слично, но јас не се сеќавам дека пред доаѓањето на Роман да се борат за титула, си играле уефа куп и слично, за ЛШ немале ни шанса!
Истото сега е со Шити, дојдоа богати газди и си станаа шампиони како челзи пред 8-9 години!

Ако толку не беше како што кажувам, не ќе ти беше во потпис Абрамович, ќе беше некој играч или слично, но и самиот знаеш дека главниот виновник за поголемите успеси на челзи(ЛШ и Премиер Лига) е Роман и не можеш да ме убедиш па ако сакаш и Св.Петар да го пуштиш да ме убеди!
--- надополнето: 21 август 2012 во 23:39 ---
И Њукасл не победиле 5-0 ама кај нив сеуште нема дојдено некој богат русин или шеик да ги купи, инаку и тие досега ќе беа во врвот :icon_lol:

Само да те прашам, кога би го откупил Манчестер некој како Абрамович, ќе престанеш да навиваш за нив? Стварно не можам да те сварам, ама баш никако.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи да се разбереме, ми е гајле мене кој колку троши и како троши, ниту па имам нешто против Челзи. Али да го споредуете Роман со Фергусон тоа :facepalm:

S

Stivie G

Гостин
Споредуваш нафтен магнат со ум како Фергусон?:pos:
Не споредувам ништо туку реков дека мора од некаде да се почне. Да не почнал Фергусон да освојува вие ќе сте биле една просечна екипа. Истото ова го направил Абрамович, инвестирал во Челзи и чекор по чекор одат се погоре и погоре.

2

~2A

Гостин
Значи да се разбереме, ми е гајле мене кој колку троши и како троши, ниту па имам нешто против Челзи. Али да го споредуете Роман со Фергусон тоа :facepalm:
Чекај чекај... :)
Роман е сопственик,а Фергусон е тренер,да нема забуна,нека прочитаат. :)
Шеиците се сопственици исто така.... :свиркам:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Нема што да се споредува

2003 кога го купија челшит Раниери им беше трењер Роман Абрамович појма немаше од фудбал па прашуваше кој трењер да го донесе и кој е нај добар Сигурно од бордот му рекле за Фергусон и испратија понуда до него ама Ферги ко Ферги ги одби па потоа дојде времето на Мурињо кој го освои Уефа куп па потоа и Лигата на шампиони со Порто па тогаш испратија понуда до него и го земаа

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не споредувам ништо туку реков дека мора од некаде да се почне. Да не почнал Фергусон да освојува вие ќе сте биле една просечна екипа. Истото ова го направил Абрамович, инвестирал во Челзи и чекор по чекор одат се погоре и погоре.
И Ливерпук ќе бил просечен доколку ги немаше тие историски титули. Мада веќе е просечен.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Така бе дај малце некој скаузер нека се смеша досадно стана више Челзи/Јунајтед дискусија време е пак да се вратиме на муабетот што е поголемо 19 или 5 :D :)
Шо да се замешуваме кога знаеме дека џабе се карате пошто ние сме најбољи :D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Колку е точно дека Челзи доставил понуда од 29милони за Кавани читам по ФБ

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи и вие признавате дека сте просечна екипа у моментов?

Пошо не знам дали знаете али Мет Базби имаше голем број титули со Манчестер едно 20 години пред Фергусон.

И едно е да ти стане менаџер некој ко Фергусон кој уште од првиот ден почнал да дели откази на незаинтересирани, да ги казнува недисциплинираните, да ги реорганизира скаутите, да зема деца од школата итн. Не мислам по сто пати да објаснувам за Фергусон и колку работи има направено тој ама да го споредувате со Абрамович и други богаташи е чиста глупост и глупа споредба. Едно е да се почне со знаење, друго е да се почне со пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom