Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
--- надополнето: 19 август 2012 во 16:13 ---
колку само срека имаме не ми се верува, се посравме бе 2 полувреме.

Мозес мозе да се земе веднаш што брзина ке имаше му ебам кумбето.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Добар Мозес добар. Додуша и ние имавме среќа и тоа преголема :).
Како и да е важно добар почеток , 3 поени за нас , ајде нека тргне со лесно само :) , баш сакав тој шут на Оскар да заврше во голот . KTBFFH .

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Следни се Ридинг во среда:rolleyes:
Оскар ќе го наследи достојно Лампард осеќам.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Ридинг петарда си добиваат во среда :D.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Оскар и Бертранд добри...а и Мозес ми се допадна...цврст е и има брзина...

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Задоволен сум од новите играчи во целост, поготово од Хазард кој беше заслужен за двата гола, иако во право е тој што рече дека не е издржлив во дуелите, лом го направија.
Инаку за играта, воопшто не ми се допадна начинот на кој игравме од кога дадовме 2 гола. Сигурен сум дека ќе ни се врати ко бумеранг тоа што ја газиме топката и се браниме, и тоа на многу утакмици.

Како и да е, со среќа нека е.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
http://www.chelseafc.com/news-article/article/2891430/title/final-whistle-thoughts:-comfortably-won
On potential transfers
'I am happy with my squad. Maybe certain areas are a little bit light but I am happy with what we have.'
--- надополнето: 19 август 2012 во 18:22 ---
Инаку денеска нашите браќа од Африка Берекум Челзи играа натпревар со Ал Ахли и изиграа 1-1. Со малку среќа може да влезат во 1/2 финалето во Афричка ЛШ. Добро би било на СКП да играме со нив :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Уште во шестата минута се доби натпреварот, сето тоа што се случуваше после ќе го сметам за вежба за одбраната, не ги биваше до сега. :D

Битно се почна со победа, земавме 3 бода. Во среда пак играат, немаше потреба денес да се форсираат. Хазард ќе го биде, само да се зацврсти малце и да не паѓа цело време, а и Оскар солидно.
--- надополнето: 19 август 2012 во 19:21 ---

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мислам дека Оскар ке биде играчиште.И тоаа класа играч ке излезе од него !!
Ме изненади колку брзо се адаптираше на Челзи и Премиер Лигата,неколку минути по влегувањето можеше да постигне погодок ,а и веднаш почна со прецизни пасови да создава шанси за соиграчите.. Се на се,мислам одлично засилување,ова е тоа што ни беше потребно изминативе 2 сезони..

Интересно ке биде сезонава како ке бидат искомбинирани млади и талентирани играчи како Хазард , Мата , Оскар,Рамирес, Стариџ, Бертранд со поискусни и докажани играчи Торес,Лампард,Микел,Хулк (доколку се донесе)..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Мислам дека Оскар ке биде играчиште.И тоаа класа играч ке излезе од него !!
Ме изненади колку брзо се адаптираше на Челзи и Премиер Лигата,неколку минути по влегувањето можеше да постигне погодок ,а и веднаш почна со прецизни пасови да создава шанси за соиграчите.. Се на се,мислам одлично засилување,ова е тоа што ни беше потребно изминативе 2 сезони..

Интересно ке биде сезонава како ке бидат искомбинирани млади и талентирани играчи како Хазард,Мата,Оскар,Рамирес,Стариџ,Бертранд со поискусни и докажани играчи Торес,Лампард,Микел,Хулк (доколку се донесе)..
Со Оскар мора да се биде внимателен.Ако се работи со него паметно може да испадне еден од најдобрите играчи во свет како Ферги што го направи Роналдо

Kajgana Shop

На врв Bottom