Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле брат ај жити се гледај бадминтон.0-2 ivanovic mojot igrac, i normalno lampard od penal.
Џабе се тоа, двата гола се по заслуга на Хазард !!!0-2 ivanovic mojot igrac, i normalno lampard od penal.
Леле брат ај жити се гледај бадминтон.
Хазард![]()
Џабе се тоа, двата гола се по заслуга на Хазард !!!
Kako vi se sviga Mozes?
Original dres od fansopot e 70 evra so ime pozadi na dresot na igracХазард пуздер го направија, ебати Велкмот ту д Ингланд шо му го приредија. Ама брилира, играчиште! Како од секад да е бил у Челзи.
Супер Франк
Chelsea is on fire!
Абе у Бугарија го глеав новиот дрес, демек џиџитка оригинал, ми го даваа за 30 евра. Скапо, ефтино, реално? Ради предрасудите шо ги имам кон Бугарите и нивните шкарт склоности не го земав. Згрешив?
Se slozuvam deka ne igrame nesto epten dobro ama toa zaradi rezultatot.Da bese 0-0 ke napagavme vaka vednas se povlekvuaat.isto kako kgoa bese AVB. Sepak ocekvuam rutinirana pobeda do kraj.Се на се, лоша игра... Да не беше првиот гол, најверојатно ќе се мачевме цел натпревар да дадеме гол. Никаква поврзаност, не доминира малиот Виган цело полувреме. Дали веќе ни стана навика кога дадеме гол да се стиснеме сите во нашата половина, наместо да ги полниме малите тимови.
Треба да сме среќни што го имаме овој резултат.
Азар, двата гола паднаа по негова заслуга, ама сепак како што кажа ФантомХ, премногу мек и слаб во дуели; го убија.