Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Team v Wigan: Cech; Ivanovic, David Luiz, Terry (c), Cole; Lampard, Mikel; Hazard, Mata, Bertrand; Torres
Subs: Turnbull, Cahill, Ferreira, Essien, Meireles, Oscar, Sturridge.

Рамче не игра не му било добро, баш ме интересира Бертранд како ќе одигра на крило.Второ полувреме очекувам да влезе Оскар и да дебитира со гол како Мата прошлата сезона:love:
Тврд ќе биде натпреваров да дадеме гол што побрзо тоа подобро.

Хазард пуздер го направија, ебати Велкмот ту д Ингланд шо му го приредија. Ама брилира, играчиште! Како од секад да е бил у Челзи.

Супер Франк:cuc:

Chelsea is on fire! :D

Абе у Бугарија го глеав новиот дрес, демек џиџитка оригинал, ми го даваа за 30 евра. Скапо, ефтино, реално? Ради предрасудите шо ги имам кон Бугарите и нивните шкарт склоности не го земав. Згрешив?

Хазард пуздер го направија, ебати Велкмот ту д Ингланд шо му го приредија. Ама брилира, играчиште! Како од секад да е бил у Челзи.

Супер Франк:cuc:

Chelsea is on fire! :D

Абе у Бугарија го глеав новиот дрес, демек џиџитка оригинал, ми го даваа за 30 евра. Скапо, ефтино, реално? Ради предрасудите шо ги имам кон Бугарите и нивните шкарт склоности не го земав. Згрешив?
Original dres od fansopot e 70 evra so ime pozadi na dresot na igrac

Јас се чудам , Бане играч во одбрана или играч во напад ни е ? :D

Само да не се опуштат второ и лесна победа.
Хазард најдобар за сега
Мозес е дриблер му ја скршил кичмата големи мадиња ниту еден асален центаршут не прати имаме ние подобри крила не ни е потребен ако веќе земаме таков играч треба да го видите тој од Свонси Дајер.

Се на се, лоша игра... Да не беше првиот гол, најверојатно ќе се мачевме цел натпревар да дадеме гол. Никаква поврзаност, не доминира малиот Виган цело полувреме. Дали веќе ни стана навика кога дадеме гол да се стиснеме сите во нашата половина, наместо да ги полниме малите тимови.

Треба да сме среќни што го имаме овој резултат.
Азар, двата гола паднаа по негова заслуга, ама сепак како што кажа ФантомХ, премногу мек и слаб во дуели; го убија.

Се на се, лоша игра... Да не беше првиот гол, најверојатно ќе се мачевме цел натпревар да дадеме гол. Никаква поврзаност, не доминира малиот Виган цело полувреме. Дали веќе ни стана навика кога дадеме гол да се стиснеме сите во нашата половина, наместо да ги полниме малите тимови.

Треба да сме среќни што го имаме овој резултат.
Азар, двата гола паднаа по негова заслуга, ама сепак како што кажа ФантомХ, премногу мек и слаб во дуели; го убија.
Se slozuvam deka ne igrame nesto epten dobro ama toa zaradi rezultatot.Da bese 0-0 ke napagavme vaka vednas se povlekvuaat.isto kako kgoa bese AVB. Sepak ocekvuam rutinirana pobeda do kraj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom