Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ako нека го купуваат Мозес,а златно дете на позајмица праќаме :tapp:

Во Челзи пак немаше да добива многу шанси. Нека игра што повеќе во ВБА, и нека даде што повеќе голови па од наредна сезона ќе биде спремен за Челзи.

Абе каков Мозес...со Лукаку,Стариџ,Торес и евентуално Хулк ТОП ќе ни беше нападот...ама тоа е...

^ А на Мозес што ќе му правиме наредната сезона и тој е млад или пак (дај боже) да дојде Хулк како ќе добива шанса.
На крај ќе останеме со Торес и Стариџ и кога ќе бидат отсутни двајцата ќе играме 4-6-0 формација или ко што играше Шпанија со лажна 9

Мозес до сега 10 пати потпиша. Прво се било готово, па после викаат дека уште немало никаков договор, па после и медицински прегледи беа закажани, па Мартинез вика може и да му скокне цената ако изигра добро викендов.
Мозес според мене го планираат само за да пополни место во тимот, или пак за да попуштат Порто за Хулк. Јас за него би дал 5-6 милиони и ништо повеќе. На крај мислам дека нема ни да дојде.

Нека ги земат Хулк и Азпиликета и толку, одличен ќе биде тимот. Хулк ќе игра десно крило, Торес и Стариџ ќе се мењаат напред. Ако се случи двајцата да неможат да играат, може Хулк да се стави напред и готово.

Зошто е британец ли ќе дава Роман 10 милиони фунти за него:DЦела работа е ко што кажа Донев правиме мучки ради Хулк овој е втора опција и катасрофална, ако не го земат Хулк не е крај на светот па да купуваме некој што дал 6 гола во Виган.

Ako нека го купуваат Мозес,а златно дете на позајмица праќаме :tapp:
Глупости на кило. Мило ми е за лукаку...тврдам дека позајмицата е најдобро нешто направено од управата, ќе се врати како нов Дрогба.

tumblr_m8yhwkv7UI1qk9r5vo1_400.gif

Ќе го бидне Оскарчево :D

Глупости на кило. Мило ми е за лукаку...тврдам дека позајмицата е најдобро нешто направено од управата, ќе се врати како нов Дрогба.

За мене глупости се споредби овој е новиот Дрогба оној е новиот Меси итн.Најдобро нешто направено од управата ќе беше прошлата сезона да ја помине на позајмица кога во тимот имавме напаѓачи за извоз а сега остануваме само со двајца која е логиката да го праќаш сега на позајмица а минатата сезона си играа курташак со него го праќаа да игра во резервниот тим:eek:Исправно е ако донесат некоја класа играч од нападот кој е подобар од Лукаку а Мозес и остали кој дале 6 гола во Виган ништо не се подобри од Лукаку,

Kizo The Madman Најакото не си го ставил:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom