Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога сме веќе кај ова. Никаде не прочитав за тоа дека Торес е ПРЕДАВНИК и дека за ПАРИ(50м) отиде во Челзи? o_O

Денеска очекуваше да го прочиташ ова?

Еве, Кевин Киген е предавник. За пари отиде во Хамбургер, маме му... :@

Денеска очекуваше да го прочиташ ова?

Еве, Кевин Киген е предавник. За пари отиде во Хамбургер, маме му... :mad:
Па не денеска. И кога се направи трансверот, немаше ваква тензија.

Да и ја викам Мозес е бољи од РВП:DШала на страна и во најака форма да е Торес ипак не се споредува со тандемов РВП-Шрек
Полека бре . Ок тоа со Мозес , но што ако бидне Хулк да ни дојде на гости и да не остане гостин на долго време :D .
Како тргнале работиве , Премиер Лигата оваа година ќе биде ептен интересна за гледање , додуша кога не била :)

Сити:Агуеро,Тевез,Балотели,Џеко...
Јунајтед:Руни,Ван Перси,Кагава...
Челзи:Торес,Хазард,Мата...

Ќе има голема борба за титулата оваа сезона плус утакмиците помеѓу горенаведените тимови ќе бидат 18+.Се надевам дека татарите ќе си продолжат со Англиско на сателитскава затоа што годинава во оваа лига ќе има утакмици кои никако не смеат да се пропуштат.

Па не денеска. И кога се направи трансверот, немаше ваква тензија.
Еве ти линк од темата
40 мислења кои содржат Торес и предавник во нив;)
Инаку имаше и палење на дресови тогаш
article-1351922-0CFE7250000005DC-272_634x425.jpg

Како што реков веќе еднаш забавно ќе биде сезонава.
Ова според мене не е добар потег за двете екипи.
Можда тропам глупости ама за тоа времето ќе покаже.
Од РВП ќе се очекува многу исто како што се очекуваше и од Торес. РВП нема да биде на дереџе на Торес да даде 2-3 гола во 1 сезона ама максимум десетина дали ќе има првава сезона.
Сега интересни ќе ми бидат и навивачиве на Арсенал што ќе му посакуваат нога да скрши на секој натпревар :icon_lol: Инаку пред неколку страници навивачиве на Арсенал викаа дека ќе се борат за титула сезонава. Дали уште стојат на тој факт со оглед дека во нападот ги имаат Жиру и Подолски на кои што ова им е прва сезона во ЕПЛ и Шамак кој што до сега не импресионираше.Не викам дека Жиру и Подолски се лоши траснфери туку викам дека ќе им треба време да се прилагодат на лигата (колку време ќе видиме што помалку тоа подобо за нив).
И гледам некој го спомнал Торес.
Челзи на Торес освен што му нудеше пари му нудеше и фудбал во ЛШ. Па еве после 2 години од трансферот сигурно многу се кае што заради некој денар го напуштил Ливерпул и немал можност да го подигне Карлинг Купот :(

Ма кој го е*е ван Перси и неговиот транфер.
Сахин утре потпишува за Ливерпул :свиркам:.

Ма кој го е*е ван Перси и неговиот транфер.
Сахин утре потпишува за Ливерпул :свиркам:.
Тој ке е ваљда најдобар играч што го донесол ливерпул во последниве 2 години со исклучок на Суарез . :) али само на позајмица ке е сахин .

Не не мешај нас сеа дур сите вас ве клетат те молам, ни помина нас редот :) Го изгубивте најдобриот играч не само во Арсенал, туку у цела ПЛ што беше претходната сезона. Никој Арсеналец не може да ме убеди дека им е сеедно и дека ќе бидат уште појаки сезонава, али ај ќе видиме да не збориме пред време...
Не сум за Арсенал ... од ПЛ сум за Вест Хем од кога гледам премиер лига ... и баш сакам да опстанат оваа година а за следната во топ 8 да се ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom