Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Кога сме веќе кај ова. Никаде не прочитав за тоа дека Торес е ПРЕДАВНИК и дека за ПАРИ(50м) отиде во Челзи? o_O
Денеска очекуваше да го прочиташ ова?

Еве, Кевин Киген е предавник. За пари отиде во Хамбургер, маме му... :mad:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Денеска очекуваше да го прочиташ ова?

Еве, Кевин Киген е предавник. За пари отиде во Хамбургер, маме му... :mad:
Па не денеска. И кога се направи трансверот, немаше ваква тензија.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Да и ја викам Мозес е бољи од РВП:DШала на страна и во најака форма да е Торес ипак не се споредува со тандемов РВП-Шрек
Полека бре . Ок тоа со Мозес , но што ако бидне Хулк да ни дојде на гости и да не остане гостин на долго време :D .
Како тргнале работиве , Премиер Лигата оваа година ќе биде ептен интересна за гледање , додуша кога не била :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сити:Агуеро,Тевез,Балотели,Џеко...
Јунајтед:Руни,Ван Перси,Кагава...
Челзи:Торес,Хазард,Мата...

Ќе има голема борба за титулата оваа сезона плус утакмиците помеѓу горенаведените тимови ќе бидат 18+.Се надевам дека татарите ќе си продолжат со Англиско на сателитскава затоа што годинава во оваа лига ќе има утакмици кои никако не смеат да се пропуштат.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Како што реков веќе еднаш забавно ќе биде сезонава.
Ова според мене не е добар потег за двете екипи.
Можда тропам глупости ама за тоа времето ќе покаже.
Од РВП ќе се очекува многу исто како што се очекуваше и од Торес. РВП нема да биде на дереџе на Торес да даде 2-3 гола во 1 сезона ама максимум десетина дали ќе има првава сезона.
Сега интересни ќе ми бидат и навивачиве на Арсенал што ќе му посакуваат нога да скрши на секој натпревар :icon_lol: Инаку пред неколку страници навивачиве на Арсенал викаа дека ќе се борат за титула сезонава. Дали уште стојат на тој факт со оглед дека во нападот ги имаат Жиру и Подолски на кои што ова им е прва сезона во ЕПЛ и Шамак кој што до сега не импресионираше.Не викам дека Жиру и Подолски се лоши траснфери туку викам дека ќе им треба време да се прилагодат на лигата (колку време ќе видиме што помалку тоа подобо за нив).
И гледам некој го спомнал Торес.
Челзи на Торес освен што му нудеше пари му нудеше и фудбал во ЛШ. Па еве после 2 години од трансферот сигурно многу се кае што заради некој денар го напуштил Ливерпул и немал можност да го подигне Карлинг Купот :(

S

Stivie G

Гостин
Ма кој го е*е ван Перси и неговиот транфер.
Сахин утре потпишува за Ливерпул :свиркам:.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ма кој го е*е ван Перси и неговиот транфер.
Сахин утре потпишува за Ливерпул :свиркам:.
Тој ке е ваљда најдобар играч што го донесол ливерпул во последниве 2 години со исклучок на Суарез . :) али само на позајмица ке е сахин .

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не не мешај нас сеа дур сите вас ве клетат те молам, ни помина нас редот :) Го изгубивте најдобриот играч не само во Арсенал, туку у цела ПЛ што беше претходната сезона. Никој Арсеналец не може да ме убеди дека им е сеедно и дека ќе бидат уште појаки сезонава, али ај ќе видиме да не збориме пред време...
Не сум за Арсенал ... од ПЛ сум за Вест Хем од кога гледам премиер лига ... и баш сакам да опстанат оваа година а за следната во топ 8 да се ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom