Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
За оние што зборуваат дека немало да се снајди РвП во Утд и што го споредуваат со Торес, ГРЕШАТ!
Значи секој кој би играл покрај Руни би се снашол, зошто Руни е тимски играч а не индивидуалец. Торес кога појде во Челзи, таму Дрогба беше индивидуалец, а исто и Торес и ради тоа не функционираа. Торес во Утд да дојде исто така одма би се снашол.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597

Јас никад не би запалил дрес од тимот кој го поддржувам. Ако веќе ептен го мразам играчот (како Тевез за наш пример), сечи го задниот дел и пали го :) Ама предниот дел, со знакот на тимот е сквернавење...Налет фактот дека си плеснал ~100 eвра ако е оригинал :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Како може бе играч да му рече оди во ливерпул кога сахин сака да оди во арсенал ?? туку Моу е пријател со менаџерот на ливерпул и тој му предложил на сахин да оди во ливерпул . али не се знае дали ќе оди уште !

Сахин сака во Арсенал, Жозе пак сака да го прати во Ливерпул....

Деновите на Нури Сахин во Реал се одбројани. Ова е клучната седмица за разрешување на неговата иднина. Турчинот одигра 127 минути во претсезоната во САД на позицијата лев бек
, пред се затоа што го немаше Марсело. Но јасно е дека ќе си замине од клубот ова лето, после сите случувања.

Сахин, кој има 23 години, и договор со Реал до 2017 година, ќе биде позајмен во една англиска екипа, најверојатно Арсенал или Ливерпул. Мурињо е јасен-само позајмица, никаква продажва или евентулна клаузула за откуп. Само еднаоставна едногодишна позајмица. Реал сепак, сеуште смета на Сахин (барем до денес е така).

Турчинот го преферира Арсенал. Арсен Венгер го гледаше уште на Европското до 17 години во 2005 година, и тогаш го нарече "најдобриот играч во светот до 20 години". Два пати се обидуваше да го купи од Борусија, безуспешно. И потоа тој стигна во Реал. Можното заминување на Сонг во Барселона, му отвора место во стартниот тим на Сахин кај Венгер.

Жозе пак, преферира Сахин да замине во Ливерпул. Тој сака да го пушти својот играч кај негов човек од доверба, Брендон Роџерс. Двајцата работеа заедно во Челзи и добро се познаваат. Мурињо за него рече: "Со него на клупата, ќе се вратат златните денови на Ливерпул".

Во следните денови ќе се донесе одлуката-Арсенал или Ливерпул. Во секој случај, Сахин оди на 1 сезона во Премиер Лигата, да се стекне со потребната минутажа, и којзнае, можеби следното лето да се врати на Бернабеу и да триумфира ? :)
Нема врска пријателството со Роџерс.
Мурињо не е глуп, сака да го позајми Сахин во Ливерпул затоа што знае дека Нури нема да сака да остане, а ако дојде во Арсенал тогаш неговата кариера во Реал е сигурно завршена.

Како и дае, јас сметам дека Сахин би ни бил луксуз, а не потреба.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Поштувам палење на дресот на пички како Перси и Торес. Имаше еден дечко од Ск си стави црна трака на името на Торес и така се шеташе. Ја искрено се надевам гол дека нема да даде во Јунајтед у овие 4 години колку што му е договорот.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
На пат кон Манчестер

Покрај коментарите каде фанови на Арсенал му посакуваат сообраќајка имаше и еден покреативен:
Dabogda zaluto za City :pos:
Ххахаххахахаха ме пресмеа хахахахххх да му се десит то чудо да појдит кај балотели хахахха:pos::pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Internazionale representative Marco Branca is flying to London today to close a deal with
Tottenham for keeper Julio Cesar and speak with Man City about the possibility
of signing Nigel de Jong for €7.5m.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Internazionale representative Marco Branca is flying to London today to close a deal with
Tottenham for keeper Julio Cesar and speak with Man City about the possibility
of signing Nigel de Jong for €7.5m.
A тебе Тотнам ти е „матичен" клуб или онака од ПЛ си за нив?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Може да ми кажете кој од англискиве спортски сајтови/весници се најрелевантни а на кој да им се верува најмалку?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
The Sun обично има најточни информации, а на Skysports има еден куп бесмиселни шпекулации.
A тебе Тотнам ти е „матичен" клуб или онака од ПЛ си за нив?
Битно ли е?
Нека биде дека од ПЛ сум за нив.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Јас никад не би запалил дрес од тимот кој го поддржувам. Ако веќе ептен го мразам играчот (како Тевез за наш пример), сечи го задниот дел и пали го :) Ама предниот дел, со знакот на тимот е сквернавење...Налет фактот дека си плеснал ~100 eвра ако е оригинал :)
истото ќе го прават сеа кога ќе го шитнат и Сонг на барса....пак играчот ќе е крив...клубот никако...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Може да ми кажете кој од англискиве спортски сајтови/весници се најрелевантни а на кој да им се верува најмалку?
Gose007 ќе ти даде најдобар одговор на ова прашање.. Ајде Гоше, помогни му на човекот.. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom