Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
НАЈпедерскиот трансфер у историја на фудбал.... чак ни на Фиго во Реал не му е рамен!
Попедерски и од шетањето на Ибрахимович во Јуве Интер Милан?
Ма немој да ме јебеш бре!

2

~2A

Гостин
Какви се тие шпекулации дека Чичарито дал transfer request кога чул дека иде РВП?
Чичарито од што е душа човек,нема храброст да згази на мравка. :icon_lol:

-Чичарито изјави дека и со зголемената конкуренција (мислејќи на вПерси),тој ќе се обидел да му помогни на Манчестер Јунајтед да освои трофеи.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Arsenal's & Liverpool's fans UNITED! :D
За Арсенал-РВП единствено со Јунајтед ќе има титула во ПЛ (y)
За Ливерпул-Овен единствено со Јунајтед има титула во ПЛ (n)

2

~2A

Гостин
Не си ласкај. Оваа сума беше за сите екипи од Премиер лига, а не само за Јунајтед. За Јувентус важеше помала цена, ама ваљда они не можеа да си ја дозволат таа плата од 225 илјади фунти неделно.
Можеби, не знам, уште од старт ги одби ван Перси, Манчестер Сити, па после Манчестер Јунајтед се тргна со намера сериозно да го купи,па после тоа излегоа информации дека особено за Манчестер Јунајтед ќе го добие ако даде 25 мил. евра...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
зборите за лојалност али у случајов кога се работи за еден тим ко Арсенал кој тешко дека ке освои титула у пл или у лш тешко дека некој може тоа да го проголта, нема ни трошка надеж за титула.
додека е А.В тренер нема шанси за такво нешто, ептен стиснат чоек ко за негови пари да се работи.
непаметам кога донел некоја екстра ѕвезда... освен некој ако излезе од младинската школа па да прикрипи каков таков сотав за да биде конкурентен таму за 3-6 место у пл...
значи така неможе да се освои титула :) и нормално некој ке те убедува неколку сезони дека од наредната ке биде другачје, дека ке се засили тимот бла бла бла времето си минува играчот старее и се пензионира без еден ебан трофеј (n) играч и тоа ко РВП (n)

RVP welcome to Manchester United

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Зошто сите крекате оти отишол во манчестер па кај да оди во QPR ? и манчестер има продавано големи играчи на големи ривали во англија

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Хохохо трансвериве забегаа в крај :vozbud::facepalm:

K

kalimer0

Гостин
Во претстојната сезона копјето дефинитивно ќе се крши помеѓу Јунајтед и Челзи а Сити ќе биде тука да мати сметки... т.е во Премиер и клубови како Ридинг знаат да матат сметки :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
А кога тоа газеа ?
Па така како што ви дадоа вас 6 ако ме држи добро сеќавањето .. тоа беше газење ! а иначе и титучата ќе си ја земат и годинава ! немат тим што ке може да им се спротистави !

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ништо од Попов во Стоук, не добил работна дозвола. :pos:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Па така како што ви дадоа вас 6 ако ме држи добро сеќавањето .. тоа беше газење ! а иначе и титучата ќе си ја земат и годинава ! немат тим што ке може да им се спротистави !
Јас пак мислев ке гази во последниот натпревар во 94 мин. Само сега незнам како ке биде бодовното салдо пред тој натпревар.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom