Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.475
- Поени од реакции
- 10.206
Кажи кој се тие ...Некои
Кажи кој се тие ...Некои
Зошто се правиш паметен , кога не си ?Не посакувај да му се случи на непријателот она што не сакаш да ти се случи тебе ... поздрав !!!!
Па будали сме, да не не сме. Али добро е јас мислев 30 ќе лупнат.Добра пара извади Арсенал од Јунајтед. Кога ќе ми текне дека фановите на Манчестер пред месец дена пишуваа: „Која будала освен Сити ќе ви плати повеќе од 20 милиони за РВП“
Да се разбереме ние не го украдовме ни му го исправме мозокот , туку вие го шитнавте . Исто како што си го шитнавте пола тим и предходно ама тогаш не фрлавте клетви и не тресевте зелени .Зошто се правиш паметен , кога не си ?
Никој не рече дека не е предавнички ама ти уште не дојден почна да кобиш! Затоа ви се врати со Керол дрвото, сега и со некој друг ќе ве стигни клетватаЕ шо лутење сеа, педерски и предавнички потег е, бетер од Адебајор и Насри...клубот којшто го направи играч и којшто го трпеше со сите тие повреди го мења за лутиот можеби најлутиот ривал. КОј 5 да брцне бе, Агер и Скртел му влагаат комбинирано иповреден до 2016.
Да се разбереме ние не го украдовме ни му го исправме мозокот , туку вие го шитнавте . Исто како што си го шитнавте пола тим и предходно ама тогаш не фрлавте клетви и не тресевте зелени .
Кога требаше да „почне да коби Брајант“? Кога ќе заврши сезоната?Никој не рече дека не е предавнички ама ти уште не дојден почна да кобиш! Затоа ви се врати со Керол дрвото, сега и со некој друг ќе ве стигни клетвата
Јас сакав да оди Бетмен во Manure. Во случај да не успее (а големи се шансите за тоа), одлично би испаднало. И Арсенал и Manure би биле оштетени, нели.Лее ај гледам од арсенал фанови дека пцујат и колнат ги разбирам
ама кога гледам фанови на Лузерпоол дека јадат гомна за РВП дека е ваков дека е наков очигледно е дека ви е страв од составов што го изведува Манчестер сезонава се уплашија сите Англиски клубови дури и лузерпоол кој нема никакви шанси за титули
Во право си вас најлут ривал ви е Јунатед ... а од друга страна барса ви ја крши кичмата .. онака пуштаат твит "Сонгче дојди кучи" и одма трчаат ваши играчи во барса !!! Ги шитнавте Насри и Клиши на директен конкурент за титула ... и тоа од инат на Јунајтед ... А тоа дека дошол РВП во Јунајтед за пари е тоа е правење филмови на големо, ниту имаме толку кеш ниту сакаме да трошиме кеш како што прават Реал Шити ПСЖ етц !!!Па не тресевме,зошто не отидоа во најлутиот ривал..Сега разбираш од каде ваква реакција?
24 milioni funti=30 mil evra,ili ne?Па будали сме, да не не сме. Али добро е јас мислев 30 ќе лупнат.