Ако даде 25+ и освоите ПЛ никој нема да го боли, дали сте будали или неПа будали сме, да не не сме. Али добро е јас мислев 30 ќе лупнат.
Бил Тери во Манчестер во младоста, дај друго дете Не , стварно бил во Манчестер еден период, кој не ми верува нека му ја прочита биографијата.Абе, шо треба, и Џон Тери да оди во Манчестер за да Ви (ни) стане јасно дека во перцепцијата на Манчестер Јунајтед не постои ривалитет со никој и ништо?
Бил Тери во Манчестер во младоста, дај друго дете Не , стварно бил во Манчестер еден период, кој не ми верува нека му ја прочита биографијата.
Мое мислење, не би рекол дека ќе потрошеше голема сума на пари,ако веќе пристигнеше Мура,што значи и немаше да "потклекнуваме" на ваквото однесување од страна на Арсенал.
-За сите други тимови цената е 20мил. дури и за помалце ќе го земеа било кој друг тим,освен Манчестер Јунајтед кој важеше 25 милиони....
Шпекулации имаше дека Мурињо ќе ги земе и Лампард и Дрогба ама ништо од тоа. Дрогба можеби имаше шанси да појде во некој поголем клуб ама се одлучи спокојно да ја заврши кариерата во Шангај.Тоа би била разликата меѓу Перси и Дрогба ама првиот има уште многу пред него и неговата одлука колку и да е педерска до некаде е и оправдана.
Tребаше Лампард да го земам за пример, и онака еднаш (демек) беше Манчестер заинтересиран за него, eh?
Нема да ми смета ако освоиме ЛШ наредна годинаВан Перси во Јунајтед = Фернандо Торес втор дел
Еј колку е е смешно немаш појма.. од сточе се првртив од што е смешно.. Ај ако не ова иди во секој фан клуб и во секоја тема пиши го.Ван Перси во Јунајтед = Фернандо Торес втор дел
Тоа може би го кажал Бербатов !!!Какви се тие шпекулации дека Чичарито дал transfer request кога чул дека иде РВП?