Ваши кражби :)

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
На 5год. со една другарка, едно чоколатце од продавница бидејќи ја мразевме продавачката. И вештерката не откри..:mad: и ме кажа на мама. Па ме лажеа дека ќе дошла полиција. Абе душа немав

а овоа лето? или за компот на комшијата оставивте ;)

Изи-шеќерчиња од Тедико, пред многу години со една другарка.. :PP причина-имаше во нив едни налепници шо ги собиравме -.-

додека се возевме со ТОЧАК со другарите и пред излогот имаше гајби со секакво овошје и мене (тогаш не се разбирав) ми се виде портокал голем ама тоа да ти било цитрон и среќен бегам позади ззградата и кога го пробав горчи убива, колку што можев го фрлив и од тогаш немам Дрпнато ништо , но претходно стално попис вршевме

че ви откријам тајна.....опљачкав банка

како помал дрпнав орбит мастики....незнам зашто ама таа кражба ми е најсвежа :)

Пред 1 недела чипс .. а пред тоа сладолед :P :)

хаха мајко какви се теми не сретнав на форумов :) алал да ви е.. Знам како мал често одев кај другарчиња дома, и овде - онде ќе се најдеше некоја ситна играчка шо ја бутав у џеб. Ништо страшно. Едно мало авионче уште си го чувам :pos: Во Албанија со друштво дрпнавме мастики од голем маркет.. И така :) Веќе не крадам :D
Инаку нема да заборавам неколку другари кај нас во маркетот после школо, во основно, украдоа некое чоколадо од тие поасалните и толку им фалеше. Одеа секој ден, и се повеќе и повеќе работи земаа, се тоа испланирано :tapp: И еден ден сакале да крадат некои сокови , и да бутне другаров у јакната, му се заебал патентот. И почнале да се гледаат меѓу себе, теткицава ги видела, и му еба мамата мамина на тој хаха :pos: ја моли и вика ве молам не кажувајте на моите ќе ви платам 10 пати ќе ви платам.. оваа не и крај хаха. Којзнае што напраија, изгледа се спогодија некако :) Тоа..се воздржуваме во последно време :rolleyes:

не би сакал да зборам што, но имам открадено и бајаги штета направено.

тогаш беше интересно и адреналински, а и се зачудив колку јак криминалистички ум имам, оти многу јако го направив планот а и успеав да заработам некоја илјадарка.

сега знам оти било ептен детинесто и глупо и не би го правел тоа пак освен да ептен ми треба

секој месец во веро !!!! многу јака финта ми кажаја како да се кради ...

Вадиш етикетата и сникерсите у џеб а?
јап а има и уште неколку варијанти пример со месо земаш три различни вида свинско мелено и ребра а плаќаш само едно ;) порано често правев

Низ македонија не сум крадел,кога бев во германија а бев при крај со пари,во тоа маркетот дрпнав една кока кола лименка и си направив блага "дегустација' од неколку чоколада ги овршив до пола и си испаднав најаден.

Немам срце нешто да украдам, ама сум бил во ситуација на пример да бидам сам во некое маалско дуќанче ( продавачот е надвор некој пакет сок носи на пример). Како помал украдов едно пакетче мастики орбит од една трафика, ама ете кога стасав дома сватив дека ми паднале од џеб. :( Друго ситно е рефус чоколатца или некој блакце од 5 денара. :)

Strogo doverlivo. Ste citale po novini.Onie golemi grabezi na kombinja polni so pari
sto policija ne moze nikako da gi resi i fati, a be jas bev ama ne kazuvajte nikomu.

Strogo doverlivo. Ste citale po novini.Onie golemi grabezi na kombinja polni so pari
sto policija ne moze nikako da gi resi i fati, a be jas bev ama ne kazuvajte nikomu.
Те најдов по ИП, или делиме или те пријавив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom