Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Aбе Арсеналовци ... Тео ви го зема Ливерпул ? :)
Вервај, брат, така ќе му го дајме. И неколку милиони за трошоци до Ливерпул. Јас лично. И да, Тео е навивач на Ливерпул од детство.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Иначе не ми е јасно зошто овие од Арсенал ич не го сакат Волкот?? Мене ми е океј фудбалер, на Европското влезе и ја победи Шведска :P..

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Иначе не ми е јасно зошто овие од Арсенал ич не го сакат Волкот?? Мене ми е океј фудбалер, на Европското влезе и ја победи Шведска :P..
Можеби зошто многу се повредува!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Играч кој има само брзина,без дриблинг ко за крило,без центаршут ко за крило и без шут ко за крило незнам баш колку би го сакал...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
AOC > Wallcott.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Добар си е. :)
Not yet. :) ама ќе биде,за година-две.
Можеби зошто многу се повредува!
Порано,сега не..:)

Некои премногу очекуваат од Тео.Проблемот со него е што нема сјајна техника поради фактот што почнал да тренира фудбал на 10 години,па може да има напредок тука.Има солиден завршеток на акциите.Сеуште знае да направи погрешен избор,да нафрли кога не треба или пак да проба да дрибла,но за разлика од претходната сезона,има големо подобрување а и верувам оти уште ке се подобри.Ако успее да дава +10 гола на сезона и +10 асистенции,би било супер,и мислам дека оваа сезона може да направи вакво нешто.Ја носи 14ка,ама не е Анри..:)) И не ми се верува да оди во Ливерпул,чисти шпекулации ништо друго..:)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Инаку до сега шампионот на Англија изигра 2 пријателски средби.

Во првата изгубија од Ал Хилал 0-1
А денеска Сити изигра 0-0 со Дрезден.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Manchini`s point of view

Hmm whats wrong ,we lost . . no way ,have to consider which players i need to bring to City in order to win i guess RVP will do ? :sneaky:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Од моја гледна точка, како што се зборува оти сме биле загреани по Демпси, некако тешко веројатно ми е оти ако Демпси дојде, дека ќе го бараме и Волкот.....инаку Волкот одлично би се вклопил во играта на Роџерс, баш заради тоа што тој знаел да излупа некој глуп центаршут ама во играта на Роџерс зборот центаршут не постои :D или го има во ретки количини, а има одлична завршница и брзина, баш ваков играч бара Роџерс....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Од моја гледна точка, како што се зборува оти сме биле загреани по Демпси, некако тешко веројатно ми е оти ако Демпси дојде, дека ќе го бараме и Волкот.....инаку Волкот одлично би се вклопил во играта на Роџерс, баш заради тоа што тој знаел да излупа некој глуп центаршут ама во играта на Роџерс зборот центаршут не постои :D или го има во ретки количини, а има одлична завршница и брзина, баш ваков играч бара Роџерс....
хахаха,Се се,али кога ќе го видам ова...

L

Löwe

Гостин
Не туку го преценувајте Волкот. Освен таа брзината ништо друго нема. Нај тапа играч. Со Челзи знам последниве 2-3 утакмици апсолутно се губеше по теренот не знаеше кај се наоѓа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Не туку го преценувајте Волкот. Освен таа брзината ништо друго нема. Нај тапа играч. Со Челзи знам последниве 2-3 утакмици апсолутно се губеше по теренот не знаеше кај се наоѓа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom