Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе Арсеналовци ... Тео ви го зема Ливерпул ? :)

Вервај, брат, така ќе му го дајме. И неколку милиони за трошоци до Ливерпул. Јас лично. И да, Тео е навивач на Ливерпул од детство.

Иначе не ми е јасно зошто овие од Арсенал ич не го сакат Волкот?? Мене ми е океј фудбалер, на Европското влезе и ја победи Шведска :P..

Иначе не ми е јасно зошто овие од Арсенал ич не го сакат Волкот?? Мене ми е океј фудбалер, на Европското влезе и ја победи Шведска :P..
Можеби зошто многу се повредува!

Играч кој има само брзина,без дриблинг ко за крило,без центаршут ко за крило и без шут ко за крило незнам баш колку би го сакал...

Добар си е. :)
Not yet. :) ама ќе биде,за година-две.
Можеби зошто многу се повредува!
Порано,сега не..:)

Некои премногу очекуваат од Тео.Проблемот со него е што нема сјајна техника поради фактот што почнал да тренира фудбал на 10 години,па може да има напредок тука.Има солиден завршеток на акциите.Сеуште знае да направи погрешен избор,да нафрли кога не треба или пак да проба да дрибла,но за разлика од претходната сезона,има големо подобрување а и верувам оти уште ке се подобри.Ако успее да дава +10 гола на сезона и +10 асистенции,би било супер,и мислам дека оваа сезона може да направи вакво нешто.Ја носи 14ка,ама не е Анри..:)) И не ми се верува да оди во Ливерпул,чисти шпекулации ништо друго..:)

Инаку до сега шампионот на Англија изигра 2 пријателски средби.

Во првата изгубија од Ал Хилал 0-1
А денеска Сити изигра 0-0 со Дрезден.

Manchini`s point of view

Hmm whats wrong ,we lost . . no way ,have to consider which players i need to bring to City in order to win i guess RVP will do ? :sneaky:

Од моја гледна точка, како што се зборува оти сме биле загреани по Демпси, некако тешко веројатно ми е оти ако Демпси дојде, дека ќе го бараме и Волкот.....инаку Волкот одлично би се вклопил во играта на Роџерс, баш заради тоа што тој знаел да излупа некој глуп центаршут ама во играта на Роџерс зборот центаршут не постои :D или го има во ретки количини, а има одлична завршница и брзина, баш ваков играч бара Роџерс....

Од моја гледна точка, како што се зборува оти сме биле загреани по Демпси, некако тешко веројатно ми е оти ако Демпси дојде, дека ќе го бараме и Волкот.....инаку Волкот одлично би се вклопил во играта на Роџерс, баш заради тоа што тој знаел да излупа некој глуп центаршут ама во играта на Роџерс зборот центаршут не постои :D или го има во ретки количини, а има одлична завршница и брзина, баш ваков играч бара Роџерс....

хахаха,Се се,али кога ќе го видам ова...

Не туку го преценувајте Волкот. Освен таа брзината ништо друго нема. Нај тапа играч. Со Челзи знам последниве 2-3 утакмици апсолутно се губеше по теренот не знаеше кај се наоѓа.

Не туку го преценувајте Волкот. Освен таа брзината ништо друго нема. Нај тапа играч. Со Челзи знам последниве 2-3 утакмици апсолутно се губеше по теренот не знаеше кај се наоѓа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom