Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А што е ова толку битно кој од коа почнал да навива? Финтата е да бидеш со клубот коа има и лоши моменти, а не да бараш пропратна станица клубови за да не те зеза друштвото.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А што е ова толку битно кој од коа почнал да навива? Финтата е да бидеш со клубот коа има и лоши моменти, а не да бараш пропратна станица клубови за да не те зеза друштвото.
Тачно ко мене пред неколку години што ме реметеја зош навијам за Челси :D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Aма ко ми рече еден дека навиват за Портсмут па и се силеше со таа титулата шо ја освоија во ФА тој којзнајт шо мислеше дека ке постанит Портсмут тогаш кој знајт сега за кој тим навиват

F

fantomX

Гостин
Од муабетов за Челзи на темава сфатив дека никој жив не може да ве убеди дека некој навивал за Челзи пред Абрамович.
Сериозно пробуваш да убедуваш некого за то од кога си навивал за Челзи и зошто? :ROFLMAO:

Голема глобала на поддржувачи на актуелно успешни екипи се безличнаци и конформисти, ја искрено ги жалам двајца мои пријатели-фаној на Барселона кои беа приврзани за овај клуб и ко се мафтаа бели шамивчиња на Камп Ноу едно време, заедно гледавме натпревари Ривалдо ко играше за Барселона; едниот од нив и ме насмеа сега брзо, кога рече „ја не се кажувам оти сум за Барселона појќе, срам ми е од то кој се абдал се осудува да заборува за маестро Чави и дружината, па уште и се кажуваат дека биле за Барселона :facepalm: “ (буквално таква фаца имаше на крајот).
Заклучок: како реално така и на форумов, еден голем број на луѓе се бедни глорихантери во секој момент и само тоа им е битно. И со такви нема муабет.
Да не се разбериме погрешно, да си глорихантер е добра работа, тоа е здраво. Јас сум глорихантер, ама ако не му ој на Челзи, едноставно ги пцујам пошто не работат тоа шо треба. Ги пцујам се дури не почнат да ја работат работата како шо треба. А не станувам горд каталонец преку ноќ (пример ова со Барселона, пошто минативе години се нивна златна ера, пред тоа беше исто и со Манчестер Јунајтед).
--- надополнето: 15 јули 2012 во 22:13 ---
Теши се дека Кешли во Челзи отиде заради трофеи. :pos:
Тој и да пошол за Дрогба и Есиен црнечки да го онадат, пак тоа ништо не менува во фактот дека сликата е потполна вистина.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Happy birthday to Manchester United legend Howard Webb, who turned 41 today. :pos:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Секој си има приказна за тимот за кој навива и најчесто е пеериод како овој на Барселона. Факт е ддека во овие години има деца кои почнуваат да гледаат фудбал, го гледаат оа што го прават и почнуваат да навиваат.
Такви се и навијачите на Манчестер, почнал да освојува титули и тоа е тоа. Нормална работа е. Е сега има и исклучоци, јас сум можеби еден од најватрените фанови на Ливерпул и ме фатија на документарец за златните години со Шенкли и Пејсли и ми фатија окце, после тоа се избација некои младичи ко мекманамак, Реднап, Фаулер, Овен Џерард и тоа е тоа.
Сега да почнував да гледам фудбал сигурно ке бев за Барса ( сега имама амо голем респект). Така да се е тоа нормално, тоа е тоа и нема место за ругање.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Aбе Арсеналовци ... Тео ви го зема Ливерпул ? :)
Ќути брат, ако им го зееме ќе слават луѓето. Би бил првиот играч што не си заминал за Сити. Али уште не е сигурно.... :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
А коа ќе ми текне дека за Арсенал почнав да навивам кога ми донесоа дрес Анри за роденден и тоа 12-та од Франција :pos:

Иначе за Тео,искрено не ме боли.Веруј сакам да си оди. ;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Теши се дека Кешли во Челзи отиде заради трофеи. :pos:

--- надополнето: 16 јули 2012 во 05:51 ---
Па муабтот за Комјунити Шилдот ми беше за оваа, по грешка сум пишал лани.. Лани ја освоивме 19-ката :P
"Ja osvoivme!" :pos: Koj ja osvoi be, ti i drugarite? Serot da ne ve stai u igra i dadovte 4 gola.. Ja osvoivme, ko oni da igrale u United. :pos:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
"Ja osvoivme!" :pos: Koj ja osvoi be, ti i drugarite? Serot da ne ve stai u igra i dadovte 4 gola.. Ja osvoivme, ko oni da igrale u United. :pos:
Шо му се смееш?У право е дечкото.Се смета дел од Јунајтед,исто ко ја шо се осеќам дел од Арсенал.Тоа е моја екипа.Сега ти ако имаш некој друг проблем,арно убаво речено твој проблем.

Чао,пријатно.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Шо му се смееш?У право е дечкото.Се смета дел од Јунајтед,исто ко ја шо се осеќам дел од Арсенал.Тоа е моја екипа.Сега ти ако имаш некој друг проблем,арно убаво речено твој проблем.

Чао,пријатно.
Se chuvstvuval kako del od niv ... A oni na mapa ne mozat da te najdat. :pos: :pos: :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom