dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
Ќе ти одговорам за 3 годиниА тебе ќе те убеди некој ако дојде за 3 години и ти каже дека навива за Сити од 2001 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ти одговорам за 3 годиниА тебе ќе те убеди некој ако дојде за 3 години и ти каже дека навива за Сити од 2001 ?
Тачно ко мене пред неколку години што ме реметеја зош навијам за ЧелсиА што е ова толку битно кој од коа почнал да навива? Финтата е да бидеш со клубот коа има и лоши моменти, а не да бараш пропратна станица клубови за да не те зеза друштвото.
Сериозно пробуваш да убедуваш некого за то од кога си навивал за Челзи и зошто?Од муабетов за Челзи на темава сфатив дека никој жив не може да ве убеди дека некој навивал за Челзи пред Абрамович.
Тој и да пошол за Дрогба и Есиен црнечки да го онадат, пак тоа ништо не менува во фактот дека сликата е потполна вистина.Теши се дека Кешли во Челзи отиде заради трофеи.![]()
Aбе Арсеналовци ... Тео ви го зема Ливерпул ?![]()
Ќути брат, ако им го зееме ќе слават луѓето. Би бил првиот играч што не си заминал за Сити. Али уште не е сигурно....Aбе Арсеналовци ... Тео ви го зема Ливерпул ?![]()
Теши се дека Кешли во Челзи отиде заради трофеи.![]()
"Ja osvoivme!"Па муабтот за Комјунити Шилдот ми беше за оваа, по грешка сум пишал лани.. Лани ја освоивме 19-ката![]()
"Ja osvoivme!"Koj ja osvoi be, ti i drugarite? Serot da ne ve stai u igra i dadovte 4 gola.. Ja osvoivme, ko oni da igrale u United.
![]()
Шо му се смееш?У право е дечкото.Се смета дел од Јунајтед,исто ко ја шо се осеќам дел од Арсенал.Тоа е моја екипа.Сега ти ако имаш некој друг проблем,арно убаво речено твој проблем.
Чао,пријатно.
А кога си играл па ти против Арсенал, кога се правиш веќе толку паметен?"Ja osvoivme!"Koj ja osvoi be, ti i drugarite? Serot da ne ve stai u igra i dadovte 4 gola.. Ja osvoivme, ko oni da igrale u United.
![]()