- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.543
- Поени од реакции
- 5.772
Вервај, брат, така ќе му го дајме. И неколку милиони за трошоци до Ливерпул. Јас лично. И да, Тео е навивач на Ливерпул од детство.Aбе Арсеналовци ... Тео ви го зема Ливерпул ?
Вервај, брат, така ќе му го дајме. И неколку милиони за трошоци до Ливерпул. Јас лично. И да, Тео е навивач на Ливерпул од детство.Aбе Арсеналовци ... Тео ви го зема Ливерпул ?
Милиони мислев де.. Мy bad ..
Е сега да, гласот твој еМилиони мислев де.. Мy bad ..
Можеби зошто многу се повредува!Иначе не ми е јасно зошто овие од Арсенал ич не го сакат Волкот?? Мене ми е океј фудбалер, на Европското влезе и ја победи Шведска ..
Играч кој има само брзина,без дриблинг ко за крило,без центаршут ко за крило и без шут ко за крило незнам баш колку би го сакал...Иначе не ми е јасно зошто овие од Арсенал ич не го сакат Волкот?? Мене ми е океј фудбалер, на Европското влезе и ја победи Шведска ..
И те какоAOC > Wallcott.
Добар си е.Иначе не ми е јасно зошто овие од Арсенал ич не го сакат Волкот?? Мене ми е океј фудбалер, на Европското влезе и ја победи Шведска ..
Not yet. ама ќе биде,за година-две.AOC > Wallcott.
Порано,сега не..Можеби зошто многу се повредува!
хахаха,Се се,али кога ќе го видам ова...Од моја гледна точка, како што се зборува оти сме биле загреани по Демпси, некако тешко веројатно ми е оти ако Демпси дојде, дека ќе го бараме и Волкот.....инаку Волкот одлично би се вклопил во играта на Роџерс, баш заради тоа што тој знаел да излупа некој глуп центаршут ама во играта на Роџерс зборот центаршут не постои или го има во ретки количини, а има одлична завршница и брзина, баш ваков играч бара Роџерс....
Не туку го преценувајте Волкот. Освен таа брзината ништо друго нема. Нај тапа играч. Со Челзи знам последниве 2-3 утакмици апсолутно се губеше по теренот не знаеше кај се наоѓа.