Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
E aj samo ako moze slikite stavajte gi vo taa temata za smesni sliki i situacii vo istiov podforum, lom ke se napravi temava.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас незнам зошто се расправате за оваа тема, секој (или 90%) од навивачите почнале да навиваат за клубовите или заради некој играч, или заради тоа што тимот е силен. И јас сега да почнувам да гледам фудбал би навивал или за Сити, или за Реал или за Барса. Зошто? Оти тие се моментално најмоќните клубовите во светот. На сите му се идоли Меси, Роналдо, Агуеро, а не му се идоли Ремзи, Адам итн итн

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Јас незнам зошто се расправате за оваа тема, секој (или 90%) од навивачите почнале да навиваат за клубовите или заради некој играч, или заради тоа што тимот е силен. И јас сега да почнувам да гледам фудбал би навивал или за Сити, или за Реал или за Барса. Зошто? Оти тие се моментално најмоќните клубовите во светот. На сите му се идоли Меси, Роналдо, Агуеро, а не му се идоли Ремзи, Адам итн итн
Ја да глеам сеа за ВБА би навивал баш пошто не се јаки :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Колку се културни овие навивачиве на Челзи,тоа е чудо невидено.Браво GTFO...да сум админ одма перманентен бан на таквите ко тебе.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
На оваа табела пишува дека Челзи завршиле 6ти.
Оваа сезона Ливерпул заврши 8ми.
Има навивачи Ливерпул во МКД?
Има. Зошто тогаш би немало навивачи на Челзи во МКД тој период? (не е прашањево лично до тебе :) )

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Има. Зошто тогаш би немало навивачи на Челзи во МКД тој период? (не е прашањево лично до тебе :) )
Ај да ги одговорам, мое мислење.. :) Имало, фала богу.. Ама не толку многу колку што има сеа.. Ама не е битно тоа.. Јасни се тие работи, како еден тим добива навивачи - со освојување титули.. И нема што да се расправаме сеа.. И Манчестер да не освојувал титули, сигурно немал да има преку 600.000 навивачи низ целиот свет :)..

2

~2A

Гостин
Секој човек има право да избери за кого да навива,во било кое време.Секој човек имал момент кога го засакал својот тим,без разлика дали било пред 1 год,5 или 10.
Нема право никој да му суди дали е фан на тој тим или не е....
Ти си навиваш за себе,се радуваш на победите и тагуваш кога ќе изгуби твојот тим.
Во врска со Манчестер Сити дека бил сега богат клуб,па секој клуб безразлика дали порано или подоца или ќе пропадне или ќе успее во својата цел,претходно односно и Манчестер Јунајтед кога се основал клубот бил послаб,па тек со време успеал да стане голем клуб и така почнале да навиваат за Манчестер Јунајтед или било кој клуб.
Денес па Манчестер сити станува односно е стабилен финансиски има познати играчи и секако ќе стекне фанови ширум светот.
Најчесто се навива за тимот кој освојува трофеи,поретко сега да начекаш ти мало дете да биде за Ливерпул,иако Ливерпул е клуб со многу трофеи на денешницава младиве фанови се повеќето за Барселона,па со тек на време ќе бидат и за Манчестер Сити.
Тоа за мене е логично...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Никој не навива за Ливерпул зашо биле 8ми. Значи најстарите навиваат зашо ја фатиле залтната генерација, оние помалите ко мене навиваат зашо толку се зборело за златната генерација вов време кога искочија Меманаман, Овен, Џерард као копиљаци а овие најмаливе најверојатно имаат паднато на 2005 и најфраерски освоено ЛШ.
Е сеа моментот со традиција историја пали не викам не.

Челзи 2001 мене ми беше многу посимпатичен тим од сега инаку. Се е пари сеа а порано ги викаат United colors of benetton:)
Денис Вајс, Раванели, Ѕола, Вијали, бабајаро, де гоув...многу јаки пресметки ми текнуваат со барселона во ЛШ:)
--- надополнето: 17 јули 2012 во 01:03 ---
Никој не навива за Ливерпул зашо биле 8ми. Значи најстарите навиваат зашо ја фатиле залтната генерација, оние помалите ко мене навиваат зашо толку се зборело за златната генерација вов време кога искочија Меманаман, Овен, Џерард као копиљаци а овие најмаливе најверојатно имаат паднато на 2005 и најфраерски освоено ЛШ.

Челзи 2001 мене ми беше многу посимпатичен тим од сега инаку. Се е пари сеа а порано ги викаат United colors of benetton:)
Денис Вајс, Раванели, Ѕола, Вијали, бабајаро, де гоув...многу јаки пресметки ми текнуваат со барселона во ЛШ:)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја коа почнав да навивам за Ливерпул не ни бев жив во времето на правењето на таа богата историја, нити некој зборел за Ливерпул пред мене за јас да знам за тоа, нити знаев дека ќе се случи чудо на Истанбул 5 години покасно, нити Џерард, Овен и Мекманаман беа толку големи ѕвезди во тој одреден период. Првпат у живот гледав натпревар помеѓу Англиски клубови, бев 5-годишно дете, и мојот постар другар кажа дека неговиот клуб ќе играл битен натпревар па ме покани да глеаме. Без да знам он за кој навива и кој уопшто игра, се одлучив да го бодрам тимот кој ми беше посимпатичен. Испадна дека он беше за другиот. И гледајќи го тој натпревар, во главата ми остана едно од најраните сеќавања во мојот живот што никад нема да го заборавам. So here I am... Еве го тој натпревар :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ај да ги одговорам, мое мислење.. :) Имало, фала богу.. Ама не толку многу колку што има сеа.. Ама не е битно тоа.. Јасни се тие работи, како еден тим добива навивачи - со освојување титули.. И нема што да се расправаме сеа.. И Манчестер да не освојувал титули, сигурно немал да има преку 600.000 навивачи низ целиот свет :)..
WTF?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom