Фан Клуб: Вардар

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Шефот на стручниот штаб на Вардар, Илчо Ѓорѓиоски, не ја криеше шокираноста по несреќниот пораз на македонскиот првак на гостувањето против БАТЕ Борисов. Наместо со еден гол предност, „црвено-црните“ следната недела ќе го пречекаат ривалот од Белорусија во Скопје со негатива од 2-3, но Ѓорѓиоски е оптимист дека бодрени од верните „комити“ неговите избраници ќе стигнат до резултат што ќе донесе радост на националната арена „Филип втори“

Самата игра покажа дека се игра се до последниот свиреж на судијата. Крај на натпреварот е тогаш кога ќе означи арбитарот, ние овојпат бевме казнети поради тоа, но јас верувам во својот тим. Имаме голема шанса во Скопје, пред нашите верни навивачи да стигнеме до триумф што ќе не одведе во следната рунда. Искрено верувам дека во Скопје ние ќе бидеме тие што ќе се радуваат“ – изјави Илчо Ѓорѓиоски веднаш по поразот во Борисов.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 22:09 ---

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Со тоа препонтентното педерче Вајс што мисли дека е цар у фудбалов ако вака се понаша како денес ништо не правите во Скопје. ;)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Добро изигра Вардар едноставно немаше среќа, со ваква игра сигурно ке победи во Скопје ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Од кога ќе почнат да се продаваат картите за реваншот ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Од кога ќе почнат да се продаваат картите за реваншот ?
Би требало деновиве да почне, јас уште првиот ден ќе одам :)

Може управата да направи сезонски карти од овој натпревар, со тоа што ќе важат за сите Евро и Мак натпревари, може да се привлечат од сега повеќе луѓе да купат сезонски карти. И се надевам дека оваа година 700 ќе биде сезонската, не 500 :)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
КАРТИ за натпреварот:
ВАРДАР - БАТЕ Борисов
Југ - 200 денари
Север - 200 денари
Запад - 100 денари
Исток - 100 денари(на оваа трибина ќе бидат во мала количина картите затоа што ќе има карти наменети и за гостинските навивачи)

F

FARANG

Гостин
Mnogu sum razocaran :( mislam da izgubevme 10;0 bolje ke se osekav. Tolku blisku a sepak daleku... Pregolem optimist bev za mecov i iskreno ocekuvav pobeda, ali na kraj se posravme... Mnogu tesko deka ke pobedime, znaeme deka ne ni odgovara da napagame. Sto e so odranava be :( premnogu slaba odbrana... Uste ako fo nemame PedA naebacme vo Skopje. Kakva sansa propustame i samite ne se svesni:( Samo neviden pritisok od tribini moze da ne spasi. Odime so kraj!

Ne se razocaruvaj nie so godini ne sme igrale vakvi natprevari ova e samo mal kiks i neiskustvo. Baravme da igraat hrabro i jako IZIGRAA. Sega glava gore, i ostavanje srce na teren, glas na tribini i so gospod napred.

Se nadvam deka ke prodolzis so analizite i informaciite od Borisov. Moze Ilco ne gi cita ama da se nadevame ima luge okulu nego koj citaat i mu sufliraat po nesto. Imalo luge od uprava i porano na forumite taka da sekoj tvoj post do sega bil edno malo dzokerce.

Ne gubi nadez ima uste 90 minuti i toa vo naseto SKOPJE

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Абе не се пренамагајте толку :D тепаме 1-0 тука и идеме понатаму,сигурен сум дека ке ги јадеме тука,така да на 25 сите на стадион,да видат што е тоа пекол,да ги усереме малце !!!

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Kartite trebaa da gi napraat
zapad 80den
istok 100den
Jug 150 den
Loza jug centar 200 den
Sever 200 den
I loza sever centar 300
Taka ke imase za sekoj budget karti
Poveke luge i pogolem profit za vardar

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Влезе големото засилување Баже и Вардар прими два гола... Не дека го кривам него, ама топката мораше да се чува на половината на Бате, или веќе кога се бранеа да не пуштаа тројца играчи напред да ја бркаат топката.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добро изигра Вардар ја гледав играа доста агресивно не даваа простор но некако после водството падна тој притисок сигурно до 90 не можеш да играш така ќе паднеш но бар да го згуснеше средниот ред незнам оти го стави Маневски во игра но сепак секоја чест за Захов неколку чисти гола спаси..сите гола беа грешка на одбраната мора малце да се промени нешто за реваншот.Не ништо загубено но колку ќе беше подобро само 1-2 или 2-2 сепак вака мора да се нападне сосема друга тактика.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Влезе големото засилување Баже и Вардар прими два гола... Не дека го кривам него, ама топката мораше да се чува на половината на Бате, или веќе кога се бранеа да не пуштаа тројца играчи напред да ја бркаат топката.
Можда е крив што уопште го дише воздухот. Дај ти се молам. Кривицата ја гледам кај Илчо што после принудната замена на Ранѓеловиќ, немаше потреба да уфрли уште еден напаѓач, туку можеше да бира меѓу Цикарски и Хименез на клупата. И двајцата се побрзи од Маневски и подобро ќе затвараа од него во дефанзива. Вардар немаше потреба од Маневски во тие последни 10 минути.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ете прифатлива цена, можеби нас од другите градови ќе не кошта поскапо но ако Скопјани се жалат за 100 ден значи поглупи луѓе нема од нив.
Ќе биде интересно пред нов стадион, толку народ, да се гледа Вардар со ветер во грбот. Се надевам нема со глупави грешки како вчера да разочараат.

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
За вистинскиот љубител на спортот и фудбалот не е многу ни 100 ниту 200 денари, нема потреба толку дебата за цената на картете, добра одлука мислим дека е максимално прифатлива, за тој што сака фудбал, едноставно ќе се одрече еден викенд да излезе и да испие пет пива таке е зборот и ќе може да си дозволи да иде да гледа фудбал. Само знам ќе биде тешко тој гол дури се даде богами, ама се надевам и мислим до негде сигурно дека ќе пројде Вардар, само сака храбра, стрплива, концентрирана игра, срце на терен и 90 минута мускули и само трчање на секој дел од теренот покирање само да не се падне на физички план зашто поискусен тим тој умор знае да го искористи, тое е мајката само физичка спремност и трчање, и резултатот е неизбежен, и Вардар е у трето коло, но да не ги форсирамо има уште 90 минута игра, ама мислим дека на крај сепак ќе се радува Вардар.

Kajgana Shop

На врв Bottom