Не можам да си поверувам, у секој ебан спорт ни се дешава ова..... Многу наивни и глупи голови ги примивме, ја од тоа што го видов Захов беше солиден, и нема никаква вина за головите, Вајс и Таневски дозволија да бидат надскокани у одбана од метро и 70 играчи. Пеџа беше ѕвер. Не пресече тоа што он се повреди и излезе од игра.Претходно и Стојаковиќ беше изваден.... Немавме кој да ја креира играта и затоа се повлековме. Се надевам не е сериозна неговата повреда и ќе може да игра у Скопје. Искрено нигериецов уопште не ме импресионираше,уште стојам на тоа дека Бошковски е подобар од него. Стјепановиќ ја изигра најдобрата утакмица од кога се врати пак у Вардар. Ѓорѓиев некако беше неприметен, и покрај асистенцијата. Се гледа дека му фалат вакви европски утакмици, нема искуство. Неверојатна шанса пропуштивме, сега ќе ни биде екстремно тешко на реваншот. Овие Бате ептен ме асоцираат на Ренова

Тоа е тоа момци, сите предуслови се создадени за пекол на Градски.
Сега уште повеќе ми е криво што нема да бидам тука..... Али безразлика на се, Вардар покажа денеска дека има срце, дека знае да игра фудбал. Со среќа нека ни е на реваншот. Тука у Скопје се е можно.