Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Sepak da ne se palime daleku od gotovo e ova :) Imavme sreka odrabotivme dve akcii, golmanot im e drvo, im falat igraci i gi plesnavme. No ima uste vreme, nisto cudno i da ja svrtat... Ne mi se veruva kolku sme slabi nekako vo odbrana :/

Браво бе другар, направи малер :)

F-F-F-F-F-F-F-F-F-F-F-F-F-F-FAAACEEEEPAAAAAAAALM

Kako be alo, KAKO ?

Ајде де, еден гол им даваме тука и чао Бате... Решението е влез слободен :D

Ебан балкански менталитет.

Ипак, уште ништо не е загубено, има реванш у Скопје пред домашна публика.

:place:
Не се озбилни ни одбранава шугава ни голманчево... па 3 минути да издржеа ќе беа легенди на народов бездруго ( фудбалскиот народ )
2-2 ... одличен резултат пре задоволни повторно би биле..
Сега сепак со 2 на гости, со 1-0 , 2-1 победи ние одиме понатака...се што е потребно е цела Македонија да се обедини за овој клуб кога ќе биде претставата и кам бекот при Филип 2 арената за некоја недела :/

Не ми се верува бе... Тоа е фудбал, разликата во класи се гледа низ целиот натпревар. Ништо посебно не беа Бате, али знаев дека на крај ќе попуштиме, но не очекував 2 гола да примиме....

Ајде, ништо не е изгубено, 3-2 е подобро отколку 1-0 или било кој друг пораз кој го посакуваа домаќините...
--- надополнето: 18 јули 2012 во 19:57 ---
:place:
Не се озбилни ни одбранава шугава ни голманчево... па 3 минути да издржеа ќе беа легенди на народов бездруго ( фудбалскиот народ )
2-2 ... одличен резултат пре задоволни повторно би биле..
Сега сепак со 2 на гости, со 1-0 , 2-1 победи ние одиме понатака...се што е потребно е цела Македонија да се обедини за овој клуб кога ќе биде претставата и кам бекот при Филип 2 арената за некоја недела :/
Голманот нема што да прави во такви ситуации, одбраната потфрли, но и целиот тим. Требаше да се задржи топката, да се игра со нејзе, и при последниот(или претпоследниот) гол да не се истурат тројца централно и да остават нивни крилен играч слободен по што следеше центаршут и гол...

НЕ СЕ ЛИГАВЕТЕ БЕ , ИМА ДА ВРАТАТ МАЈЧИНО МЛЕКО У СКОПЈЕ СИТЕ ДО ЕДЕН И НОВИНАРИ И НАВИВАЧИ И ИГРАЧИ ИМА ДА ИМ ЈА ЕБАМ МАМИЦАТА У ПИЧКА ШТО НЕ ГИ ВИДОВ НИ ДВАТА ГОЛА НА ВАРДАР РАДИ ОДВРАТНИНЕ СТРИМОВИ АМА НЕМА ПРЕДАВАЊЕ ЧЕКАЈ БЕ КОЕ ПРЕДАВАЊЕ ПА НИЕ ИАМЕ ЕКСТРА РЕЗУЛТАТ ИМА ДА ГИ ЕБЕМЕЕЕЕ ЕБЕЕЕМЕЕЕ ЕБЕЕМЕЕЕЕ ЕЕ

според мене не утепа повредата на пеџа. Кога излезе он немавме играч кој ќе направи додавање и ќе задржи топка. Се надевам не е сериозна повредата и ќе се врати до 25.

ебате шокот! 3-0 да изгубевме немаше да ме изнервираат волку. мораше ли 1-2 да водиме до 91ва и до 94та да изгубиме 3-2? дежаву македнонија-данска ракомет.
не е фер, јеби га, не заслуживме да изгубиме, ако ништо друго барем нула.

УШТЕ НЕШТО - абе во кој век живееме на ваков пренос да ја гледам утакмицава, во кој век??? во време на HD, З-D..абе крајот на универзумот го снимаа, а утакмица не можеме да гледм раат!!!!

Ajde be ne se tresete :D Igraa momcite od srce trcaa dadoa se od sebe !!! Izlezete malce setnete oladete se i na 25- ti pred poln Gradski ke padne gomnovo belorusko !!!

VERUVAM VO OVIE MOMCI !!!

IGRAJ VARDAR ZA NAS !!!

Ајде на крај испадна добар резултат со 2 гола во гости.Со 2:1 можеше многу лесно да се опуштиме дома.

Штрафнуј...милион пати кажа коментаторот на шугавиот стрим.
Ајде на Филип II да ги решиме како крстозборка "wannabe Русите".

Таа скок игра од увек му била слаба точка на Вардар. 3 гола денеска примени на сличен начин. Штета!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom