Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Знаеме дека сите сте фанови пред Абрамович, не мора да докажувате:icon_lol:
Пред Абрамович беа екипа како Тотенхем, Њукасл моментално какви што се не ми е јасно оти овие два тима немаат фанови во Македонија барем една четвртина од тиа што ги има Челзи ? ? ? :rolleyes:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
ДАЛИ СИ НОРМАЛЕН ШТО НАПИША (БОЛДОТ) ?? :eek::eek:
ЧЕЛЗИ ЈА ОСВОИ ПРЕМИЕР ЛИГАТА 2 СЕЗОНИ ПО РЕД 2004/205 И 2005/2006..

Мислиш ли ти дека јас како 10годишно дете (во 2004та кога почнав да навивам за Челзи) разбирав кој е сопственик на тимот и кое значење ке го има истиот врз тимот ?? Не,немав поим за тоа,ПОЧНАВ ДА НАВИВАМ ЗА ТИМОТ ПОРАДИ ФЕНОМЕНАЛНАТА ИГРА ВО ПРЕМИЕР ЛИГАТА,ПОРАДИ ЛУЃЕ КАКО ЛАМПАРД, РОББЕН, ДАФФ, МАКЕЛЕЛЕ, ТЕРИ, ГУДЈОНСЕН, ЧЕХХ, МУРИЊО..ПОРАДИ сексањето на СИТЕ тимови во ПЛ од страна на Челзи,голот на Тиаго од 40м на ОЛД ТРАФОРД и уште десетина натпревари И голови кои сеуште ги паметам..
Нормален излегов на последните тестирања а и исто така видот ми е на завидно ниво па ги читам буквите и без капс лок. Ти ако си бил тогаш 10 год, некој бил постар и разбирал ко сменил тим. Тие истите шо се сега за Челзи пред Абрамович беа за Манчестер и Арсенал.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Џабе сите се карате. Секој период си носи свои фанови. Зошто сета копиљана е за Барса или Реал? Па они имаат галактички тимови т.е. да ги прашаш да ти кажат по 5 играчи нема да знаат освен Чави, Иниеста и Меси односно Роналдо и Озил. Јас за прв пат почнав фудбал да гледам 98ма (Франција 98ма) за подоцна во 99та да го одберам тимот за кој што сум сега. Исто така тие 2-3 год. имав симпатии и кон Реал, ради како што рековме јаките имиња. Карлос, Шукер, Иеро, Салгадо итн итн. Подоцна го купија и Роналдо па Овен и тоа е тоа. Џабе се карате за глупости, али како што рековте и јас ептен ги ребрам оние што предходно биле као падобранци, навивале за 100 тима, па сега солат памет навивам за Челзи, вака-така (се однесува за сите клубови, ако го спомнав Челзи). ФАКТ е дека енормно е зголемен бројот на навивачи на Челзи откако е дојден Абрамович, џабе го игнорирате тоа. Исто ќе биде и со Сити. Па они дали 1% имаја навивачи тука во МКД пред да ја освојат титулата. И нормално доколку продолжат со добри игри, со освојување на многу титули моменталните копиљи во иднина ќе бидат за нив, само како што реков иритираат падобрани што подоцна ќе солат памет као демек.. ееее јас навивам за Сити од 2000 :D

L

Löwe

Гостин
Пред Абрамович беа екипа како Тотенхем, Њукасл моментално какви што се не ми е јасно оти овие два тима немаат фанови во Македонија барем една четвртина од тиа што ги има Челзи ? ? ? :rolleyes:
Доста бе ти, Динасоурусите беа живи кога вие освоивте последна титула. :icon_lol:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Доста бе ти, Динасоурусите беа живи кога вие освоивте последна титула. :icon_lol:
Да но сеуште сум фан на Арсенал и покрај се, ти да беше на мое место ова време сега ке беше за Сити :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
А деца што почнале да гледаат англиски фудбал во тој период (јас сум таков пример) и случајно се погодило Челзи во тој момент да игра најдобар фудбал во Англија ?? Што требало да прават ?? Тебе или постарите да ги прашаат за кого да навиват ?? Нормално дека немало да почнам да навивам за Јунајтед,тогаш неможеа групи во ЛШ да поминат,не па титули да освојуваат..
Sorry bro, ама Јунајтед ако се рачуна Комјунити Шилдот од лани во последните 10-12 години секоја сезона освојуваат бар една титула.. ;)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Sorry bro, ама Јунајтед ако се рачуна Комјунити Шилдот од лани во последните 10-12 години секоја сезона освојуваат бар една титула.. ;)
И ако не се рачуна оваа,не освоивте нишо :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Од муабетов за Челзи на темава сфатив дека никој жив не може да ве убеди дека некој навивал за Челзи пред Абрамович.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Па муабтот за Комјунити Шилдот ми беше за оваа, по грешка сум пишал лани.. Лани ја освоивме 19-ката :P
Ја тие си ги сметам од минатата сезона зошо се дело од минатата.
--- надополнето: 15 јули 2012 во 21:49 ---
Од муабетов за Челзи на темава сфатив дека никој жив не може да ве убеди дека некој навивал за Челзи пред Абрамович.

А тебе ќе те убеди некој ако дојде за 3 години и ти каже дека навива за Сити од 2001 ?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја тие си ги сметам од минатата сезона зошо се дело од минатата.
--- надополнето: 15 јули 2012 во 21:49 ---

А тебе ќе те убеди некој ако дојде за 3 години и ти каже дека навива за Сити од 2001 ?
Што му фалеше на Сити во 2001ва, освен трофеи нормално :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom