Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тотенхем загризале за Гансо, кој по секоја цена сака да си оди од клубот. Исто така испратиле официјална понуда за Оскар.
Гансо некако ми е преисфорсиран, а Оскар врска немам како игра, плус мислам дека малце поофанзивен.
Според мене најдобра опција ќе биде Шахин, затоа што ги има исти карактеристики на Модриќ. Само изгледа не му се доаѓа во Тотенхем. Нека грее клупа уште една сезона, па ќе моли да го земе Сарагоса.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Тотенхем загризале за Гансо, кој по секоја цена сака да си оди од клубот. Исто така испратиле официјална понуда за Оскар.
Гансо некако ми е преисфорсиран, а Оскар врска немам како игра, плус мислам дека малце поофанзивен.
Според мене најдобра опција ќе биде Шахин, затоа што ги има исти карактеристики на Модриќ. Само изгледа не му се доаѓа во Тотенхем. Нека грее клупа уште една сезона, па ќе моли да го земе Сарагоса.
Не знам зш така мислите за Гансо дека е форсиран прееска се искарав со овие од фан Клубот на Арсенал
на ФБ.Дечкото очигледно има квалитет е сега дали ке се снајде или не коа ке замине од Сантош тоа е друга приказна ама ако се земе предвид дека е еден од носителите на играта на Сантош на млади години очигледно дека е квалитетен јас од шо го иам гледано поседува квалитет мегутоа мислам дека Англија нема да му одговара или и да му одговара во тимови како Арсенал или Тотенхем можеби и Ливерпул ке се снајде.Проблемот е шо многу често се повредвит во последно време + Бразилците сакаат да им ги пумпаат цените на фудбалериве така да не знам колку би се исплатило да го купат.Овој Оскар не е лош ама искрено го иам гледано само2-3 пати така да не можам да кажам нешто посебно за овој.Шахин ако останит уш годинава ке завршит во Галатасарај или некој клуб како нив

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
оскар е нешто како лукас од сао паоло ... само не е толку хајпуван ко него иако има подобра статистика по поглед на голови и асистенции. и беше најдобар стрелец на светското U-19 што го освои бразил лани или предлани и хет трик збрчи во финалето. комплетно ги засени и лукас и нејмар тогаш.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
признај дека ова го дозна од вашите страници "Челзијашки" што Веб му е кошмар.. :pos:
Не беше од Челзијашка страна.
И баш е интересно како фан на Јунајтед прв стисна лајк и први коментираше за веста :sneaky:
:pos:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
оскар е нешто како лукас од сао паоло ... само не е толку хајпуван ко него иако има подобра статистика по поглед на голови и асистенции. и мислам дека беше најдобар стрелец на светското( не сум сигурен) U-19 што го освои бразил лани или предлани и хет трик збрчи во финалето. комплетно ги засени и лукас и нејмар тогаш.​

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Според мене како ке изгледат пласманов на крајот од сезонава
1, Сити или Челзи 3.Јунајтед 4 Арсенал,Тотенхем или Ливерпул овие другите немаат сила за да се вмешаат можда Њукасл или Евертон ама не верувам
За АУТ Норвич,Саутемптон мислам дека 100% ке испагаат иако ништо не се знае 3 екипа ја барам мегу овие 3 тима Виган ВБА или Ридинг(имаат богат газда не знам дали ке фрлит некоја пара) инаку клуб шо сакам да испаднит е СТОУК најглупа екипа во Премиер

Мегутоа зависи како ке изгледаат тимовите на 31 август до крај на трансфер периодот зависи колку ке се појачаат тимовите или ке им заминат до сега ми се допадна како купија Кокошкиве 2 добри трансфери исто и Арсенал зеде 2 добри играча на овие другите им требаат да се појачаат особено Јунајтед и Челзи ако сакаат да конкурираат за титула

+ Не е од премиер лигава ама ај овде ке напишам
Нотингем форест го купија Катарци(од таму мислам беа)и изјавија дека ке вложат пари во него останува да видиме

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Нема да можи да се кака за Нотингем оти немале историја а имале богати газди. :D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Нема да можи да се кака за Нотингем оти немале историја а имале богати газди. :D
Нотингем Форест мислам дека се тим шо имат поке Европски од домашми титули 2-1:D
--- надополнето: 15 јули 2012 во 01:11 ---
Ајде и одма му ги удриле клоците на тренерот немат лабаво со Арапиве

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
2

~2A

Гостин
Здраво

Љубител сум на Премиер лига и фан на Манчестер Јунајтед па очекуваам да ја освојат Премиер лига :vozbud:.
Сепак оваа година сите тимови се засилија со нови играчи,но оттука мора да ги издвојам Челзи кои што потрошија голем број на милионски суми,сепак од нив очекувам да бидат конкуренти за прво место.
Манчестер сити сеуште немаат земено некое засилување "звучно име ",а и да земат мислам дека тука им е максималната сила,освен ако ја засилуваат клупата па и трибините. :)
Ливерпул како и секоја година се надеваат на нешто фазла,но сепак или се едно место погоре или едно место подоле. :)
Њукасл солидно се држат исто како и Тотенхем зедоа две добри засилувања Вертонген и Сигурдсон,па ќе видиме како ќе се покажат.
Арсенал секоја година ги губи своите лидери ( Фабрегас,Насри,па сега и вПерси), Венгер мора малце да се промени,секоја чест но сепак накрајот тој е "зафркнатиот"....
Како и секоја година и оваа година ќе биде до крај возбудливо.
Поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom