Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
U need a hug, come to mommy!Судбина бе, не можеме сите да бидеме како тебе.
U need a hug, come to mommy!Судбина бе, не можеме сите да бидеме како тебе.
Не знам зш така мислите за Гансо дека е форсиран прееска се искарав со овие од фан Клубот на АрсеналТотенхем загризале за Гансо, кој по секоја цена сака да си оди од клубот. Исто така испратиле официјална понуда за Оскар.
Гансо некако ми е преисфорсиран, а Оскар врска немам како игра, плус мислам дека малце поофанзивен.
Според мене најдобра опција ќе биде Шахин, затоа што ги има исти карактеристики на Модриќ. Само изгледа не му се доаѓа во Тотенхем. Нека грее клупа уште една сезона, па ќе моли да го земе Сарагоса.
признај дека ова го дозна од вашите страници "Челзијашки" што Веб му е кошмар..Денеска му е роденден на Хауард Веб
оскар е нешто како лукас од сао паоло ... само не е толку хајпуван ко него иако има подобра статистика по поглед на голови и асистенции. и беше најдобар стрелец на светското U-19 што го освои бразил лани или предлани и хет трик збрчи во финалето. комплетно ги засени и лукас и нејмар тогаш.Тотенхем загризале за Гансо, кој по секоја цена сака да си оди од клубот. Исто така испратиле официјална понуда за Оскар.
Гансо некако ми е преисфорсиран, а Оскар врска немам како игра, плус мислам дека малце поофанзивен.
Според мене најдобра опција ќе биде Шахин, затоа што ги има исти карактеристики на Модриќ. Само изгледа не му се доаѓа во Тотенхем. Нека грее клупа уште една сезона, па ќе моли да го земе Сарагоса.
Не беше од Челзијашка страна.признај дека ова го дозна од вашите страници "Челзијашки" што Веб му е кошмар..
Нотингем Форест мислам дека се тим шо имат поке Европски од домашми титули 2-1Нема да можи да се кака за Нотингем оти немале историја а имале богати газди.
нека се множат
Најдобриот судија на светот. Среќен нека му еДенеска му е роденден на Хауард Веб