Пред Абрамович беа екипа како Тотенхем, Њукасл моментално какви што се не ми е јасно оти овие два тима немаат фанови во Македонија барем една четвртина од тиа што ги има Челзи ? ? ?Знаеме дека сите сте фанови пред Абрамович, не мора да докажувате
Нормален излегов на последните тестирања а и исто така видот ми е на завидно ниво па ги читам буквите и без капс лок. Ти ако си бил тогаш 10 год, некој бил постар и разбирал ко сменил тим. Тие истите шо се сега за Челзи пред Абрамович беа за Манчестер и Арсенал.ДАЛИ СИ НОРМАЛЕН ШТО НАПИША (БОЛДОТ) ??
ЧЕЛЗИ ЈА ОСВОИ ПРЕМИЕР ЛИГАТА 2 СЕЗОНИ ПО РЕД 2004/205 И 2005/2006..
Мислиш ли ти дека јас како 10годишно дете (во 2004та кога почнав да навивам за Челзи) разбирав кој е сопственик на тимот и кое значење ке го има истиот врз тимот ?? Не,немав поим за тоа,ПОЧНАВ ДА НАВИВАМ ЗА ТИМОТ ПОРАДИ ФЕНОМЕНАЛНАТА ИГРА ВО ПРЕМИЕР ЛИГАТА,ПОРАДИ ЛУЃЕ КАКО ЛАМПАРД, РОББЕН, ДАФФ, МАКЕЛЕЛЕ, ТЕРИ, ГУДЈОНСЕН, ЧЕХХ, МУРИЊО..ПОРАДИ сексањето на СИТЕ тимови во ПЛ од страна на Челзи,голот на Тиаго од 40м на ОЛД ТРАФОРД и уште десетина натпревари И голови кои сеуште ги паметам..
Теши се дека Кешли во Челзи отиде заради трофеи.
Доста бе ти, Динасоурусите беа живи кога вие освоивте последна титула.Пред Абрамович беа екипа како Тотенхем, Њукасл моментално какви што се не ми е јасно оти овие два тима немаат фанови во Македонија барем една четвртина од тиа што ги има Челзи ? ? ?
Да, да, мислат сите заборавивме кога отиде Кешли што беше Арсенал тогаш.Теши се дека Кешли во Челзи отиде заради трофеи.
Да но сеуште сум фан на Арсенал и покрај се, ти да беше на мое место ова време сега ке беше за СитиДоста бе ти, Динасоурусите беа живи кога вие освоивте последна титула.
Апсолутно си во правоДа но сеуште сум фан на Арсенал и покрај се, ти да беше на мое место ова време сега ке беше за Сити
Sorry bro, ама Јунајтед ако се рачуна Комјунити Шилдот од лани во последните 10-12 години секоја сезона освојуваат бар една титула..А деца што почнале да гледаат англиски фудбал во тој период (јас сум таков пример) и случајно се погодило Челзи во тој момент да игра најдобар фудбал во Англија ?? Што требало да прават ?? Тебе или постарите да ги прашаат за кого да навиват ?? Нормално дека немало да почнам да навивам за Јунајтед,тогаш неможеа групи во ЛШ да поминат,не па титули да освојуваат..
И ако не се рачуна оваа,не освоивте нишоSorry bro, ама Јунајтед ако се рачуна Комјунити Шилдот од лани во последните 10-12 години секоја сезона освојуваат бар една титула..
Па муабтот за Комјунити Шилдот ми беше за оваа, по грешка сум пишал лани.. Лани ја освоивме 19-катаИ ако не се рачуна оваа,не освоивте нишо
Ја тие си ги сметам од минатата сезона зошо се дело од минатата.Па муабтот за Комјунити Шилдот ми беше за оваа, по грешка сум пишал лани.. Лани ја освоивме 19-ката
Од муабетов за Челзи на темава сфатив дека никој жив не може да ве убеди дека некој навивал за Челзи пред Абрамович.
Што му фалеше на Сити во 2001ва, освен трофеи нормалноЈа тие си ги сметам од минатата сезона зошо се дело од минатата.
--- надополнето: 15 јули 2012 во 21:49 ---
А тебе ќе те убеди некој ако дојде за 3 години и ти каже дека навива за Сити од 2001 ?