True Blood

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.017
Конечно... старото True Blood морничаво чувство е вратено :)
Џесика секси како и секогаш
Џесика има бркови. Плави. :sick:

Во претходната, кога збореше нешто блиску онака..

На Пам се палам нешто. До претходната сезона не ја приметуев, сега со муабетиве, меѓу омилените ликови ми иде.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Џесика има бркови. Плави. :sick:

Во претходната, кога збореше нешто блиску онака..

На Пам се палам нешто. До претходната сезона не ја приметуев, сега со муабетиве, меѓу омилените ликови ми иде.
Не сум приметил :pos:
Мене таман ми е :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Сериозно, не можеше оваа без да се испука со сите ебани машки ликови во серијата? Ај Лафајет не се важи, он е геј, ама сериозно, имаме курва за главен лик а никој ко да не приметуе :cautious:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
wot for the love of....you don't share stuff like that. Not cool dude, not cool.
И што ви пречи до толку Суки, кога не е ништо во споредба со некои други ликови во серијава (man-whores included). :D
Actually, she is the anti-slut-ish (sort of) character in the series.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Не ме терај да виткам врат како црнкиња со рака пружена напред - Excuuuuse me!? Say What!?
Па така е, да беше ликот сместен во некоја "поконзервативна" серија може и ќе беше тема на дебата, ама во True Blood да се расправаме за тоа дали Sookie е slut или не, покрај сите останати ликови нема смисла.
Even if she was, be more liberal jeez :D

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Во првата сезона Суки беше невина, и требаа само 5 сезони да биде, well виновна.

Иначе и да не ја рачунаме за главен линк (и мене малце ме нервира) она е, заедно со Ерик и Бил.Можете да видите и по главниот постер шо е, нив тројцата ги има. И на IMDB се први (значи и воа нешто).

Мене иначе омилени ми се Пам и Џесика

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Погнасен лик од оваа у 4тата сезона не сум сретнал. Ми идеше да и влезам низ мониторот и да ја мавам со секира 2-3 саати. Морам да ги пофалам за таа сезона, иако оваа ја вадеше глумата и се одвојуваше од другите.
Сега оваа 5та сезона барем што можев да забележам досега има добра приказна во позадина, а и новите глумци се онака bad ass личности. Ќе биде интересно, барем се надевам :sneaky:.

Kajgana Shop

На врв Bottom