True Blood

Ф

Фил Ајви

Гостин
1. The finale and every episode of Season 7 - SOOO disappointing felt like it was written by strangers who had never seen the show, stories were weak, no intensity, excitment, suspense nothing. felt like regular cable tv smh 2. Making Sookie a hoe - her love for Bill would have been a lot more powerful if she didnt love every hot guy who came to town. (and sidenote, her power being almost useless was a huge let down as well) 3. The BIG finale was Hoyte and Jessica's wedding? seriously? who cared about Hoyte and Jessica, i'm suppoed to think Hoyte is her long lost love when she slept w/ Jason two shows ago? 4. EVERY thing about Tara in season 7, how she died and we didnt even see it! WHO's idea was that? then she haunts everyone for this big build up to.....she hid a gun and didnt kill her daddy when she was little???? Why not just come back from the dead and let us know where you hid the remote control? WGAF? 5. Lafayette and Jason deserved MUCH better endings for those characters we loved so much!! Lafayette didnt have a single scene in the finale but we got lots of time with...whatshername....Jason's new girl whoever the hell she is.......Love always to True Blood, i'll just pretend it ended in Season 5 cuz it kinda did.

Horible finale these writers should be banned from hollywood for life. :pos:

Значи ТБ 5 сезони, Декстер 4... next?

Ф

Фил Ајви

Гостин
хаха мислев на 3.. не знам како сум пишал 5... и The Vampire Diaries исто 3... ќе треба некој пост да се пише во општи со сите серии со непотребни сезони за сите нови што почнуваат да гледаат...

W

wicked_1

Гостин
Ревју за прва сезона од True Blood:

ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ 8.1 ХАХАХАХАХХА

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.691
Поени од реакции
11.488
Да си прашам јас само, Суки е напорна само првите сезони или е таква до крај?
Пошто не ја можам...

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Да си прашам јас само, Суки е напорна само првите сезони или е таква до крај?
Пошто не ја можам...
До која сезона си? Иначе во суштина Суки е истата нон стоп , но ако си прва сезона издржи ја само. Прва сезона ти е како еден цел пилот епизода. Глупа приказна , но целта е запознавање на ликовите :)

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.691
Поени од реакции
11.488
До која сезона си? Иначе во суштина Суки е истата нон стоп , но ако си прва сезона издржи ја само. Прва сезона ти е како еден цел пилот епизода. Глупа приказна , но целта е запознавање на ликовите :)
2x8 и уште не ја можам заедно со Бил. Другите ми се океј.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
2x8 и уште не ја можам заедно со Бил. Другите ми се океј.
Леле и 2ра сезона нејзината сторија е досадна со онаа како се викаше што цел град ги правеше со црни очи , да се клецаат и да пијат само. Леле колку глупи епизоди ми беа тоа.. какви идиоти беа претставени сите жители ццц. У 2ра Сезона Џејсон го прати добра приказна кога се зачленува во таа религиската група така? Би требало да не се лажам.. Иначе Суки и Бил навистина на моменти се дури лигави. Ако сега не можеш да го смислиш Бил во 5-6 сезона не ќе можеш да го гледаш :D Сепак останатите се многу кул ликови , Џејсон , Ерик , Џесика .. понатаму во една сезона ќе се појави и сестрата на Ерик.

Понатаму серијата има и добра приказна. Нови вампири , врколаци , божества кај вампирите. Таа 2ра сезона на моменти се чудев што е подебилно. Серијата или јас што ја гледав :D

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.691
Поени од реакции
11.488
Најјак лик онаа од Fangtasia што писка за се и сешто дефинитивно :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom