True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Адреналин не, ама нешто друго .......

If%2520you%2520know%2520what%2520I%2520mean._large.png

OMG шо се дешава со серијана.

ГЛУПОСТИИИИ!!!!!!!!!!!

SPOILER

Ерик 100% матка нешо околу верувањето во глупана лилит, нема шанса веднаш да престани да верува во годрик. И она со самовилине го напраја глупости. Изглеа наредна сезона че дупа оти суки била прва, па уствари небила. глупости !

штознам, се подобруваат некако...

Во претпоследна епизода, во останатите 10 гледавме глупост до глупост. :rolleyes:

Да не беа Пем и Ерик, ќе ги баталев оваа сезона дефинитивно...

Јас целата серија ја баталив, не одредени сезони.

Падна квалитетот драстично, а јас сум нетолерантен во такви ситуации.

Ми ја утепаа Mоли, таа нерд techie girl, ама им простувам, тој посраниот гот емо вампир го убија, и тоа во уникатна сцена каде Тара му ја сече главата и вика "nobody fucks with us" :D

Me likey again :D

кратко траеше моето радување коа Бил се стори локва крв ... аj ќе видиме во jуни што ќе напраат

кратко траеше моето радување коа Бил се стори локва крв ... аj ќе видиме во jуни што ќе напраат

Да, сега место Лилит имаме Билит. Мило ми е кучкана што умре, а воедно и Еџингтон. Аман беше веќе со нив. Се надевам и Бил ќе умре, више скапаница го направија карактерот, а Суки со Ерик да се скопча :D (али биче теже со "сесра "му покрај него).

Штом го оставија жив, гарант почетокот на наредната сезона ќе биде во стил Bill coming to his senses, realising his wrongdoing, then comes the repentance yada yada...

Супер крај. Што не ја тераа вака серијава цело време. Мислам дека Бил ќе умре наредна сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom