True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
487666_10151001648078563_1789163345_n.jpg

леле каков cliffhanger!! па и preview-то го ѕирнав сеа .. мф мф одваj чекам да доjде недела/понеделник :)
иначе моjа претпоставка, Лафаjет ќе го уништи Ифритот со таа новата моќ а Соки ќе jа среди Лилит :)

Конечно... старото True Blood морничаво чувство е вратено :)
Џесика секси како и секогаш
true-blood-recap1.jpg

Сакам Тара и Џесика пар да бидат
tumblr_m6viulaq7m1rqlw4ko1_400.png

and....shit just got real
370px-S05E05_Ifrit.png

Многу јака серија, 2 те сезони ги изгледав во 3 дена, сеа ја симнувам третата, планирам и таа за 2 дена да ја изгледам.

Е сеа ме интересираше, која сезона е последна?
Излегуваат по епизоди или цела сезона?

Треба да изгледам до крај..пошто вака како шо ми тргнало со гледање, ќе се претворам во зомба.

Многу јака серија, 2 те сезони ги изгледав во 3 дена, сеа ја симнувам третата, планирам и таа за 2 дена да ја изгледам.

Треба да изгледам до крај..пошто вака како шо ми тргнало со гледање, ќе се претворам во зомба.
Моментално иде 5тата сезона, излегуваат по епизоди, премиерите се секоjа недела во Америка на HBO а каj нас стигнуваат ден покасно (понеделник) на HBO On Demand.

Моментално иде 5тата сезона, излегуваат по епизоди, премиерите се секоjа недела во Америка на HBO а каj нас стигнуваат ден покасно (понеделник) на HBO On Demand.

На замунда ја има епизодата кога ќе излезе?

На замунда ја има епизодата кога ќе излезе?
Обично ги имаше но пред некоj ден видов ги скинале сите епизоди од сериjата (не знам зошто). Наjубаво на pirate bay да ги бараш.

2 први сезони се едно 5x подобри од следните.

2 први сезони се едно 5x подобри од следните.

Зошто?

Чекам да ми се досимни 3 та сезона, па да видам оваа како ќе биде.
Првите 2 беа ептен супер.

Зошто?

Чекам да ми се досимни 3 та сезона, па да видам оваа како ќе биде.
Првите 2 беа ептен супер.

По квалитетни се првите 2 сезони, незнам како мислиш зошто.

Мене првите две ми беа најдобри. Третата малце досадна на почетокот, при крајот ептен беше добра.Четвртата исто така ми беше супер. Петтава рано е да кажеме

Мислев дали нешто поинтересно се дешавало во првите 2 сезони отколку во другите.
Како на пример во третава да се испусти суки, да се испука со сите, и другиве да имаат моќи...нз не ми текнува друго. :D

Пошто имам гледано многу серии во кои првата и втората сезона се закон а понатаму само глупости се дешаваат.

сеа се досимна 3 та сезона, почнувам да гледам, па ќе видиме како ќе оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom