- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Just how good was this episode!?![]()
Моментално иде 5тата сезона, излегуваат по епизоди, премиерите се секоjа недела во Америка на HBO а каj нас стигнуваат ден покасно (понеделник) на HBO On Demand.Многу јака серија, 2 те сезони ги изгледав во 3 дена, сеа ја симнувам третата, планирам и таа за 2 дена да ја изгледам.
Е сеа ме интересираше, која сезона е последна?
Излегуваат по епизоди или цела сезона?
Треба да изгледам до крај..пошто вака како шо ми тргнало со гледање, ќе се претворам во зомба.
Моментално иде 5тата сезона, излегуваат по епизоди, премиерите се секоjа недела во Америка на HBO а каj нас стигнуваат ден покасно (понеделник) на HBO On Demand.
Обично ги имаше но пред некоj ден видов ги скинале сите епизоди од сериjата (не знам зошто). Наjубаво на pirate bay да ги бараш.На замунда ја има епизодата кога ќе излезе?
На замунда ја има епизодата кога ќе излезе?
Многу јака серија, 2 те сезони ги изгледав во 3 дена, сеа ја симнувам третата, планирам и таа за 2 дена да ја изгледам.
Е сеа ме интересираше, која сезона е последна?
Излегуваат по епизоди или цела сезона?
Треба да изгледам до крај..пошто вака како шо ми тргнало со гледање, ќе се претворам во зомба.
2 први сезони се едно 5x подобри од следните.
Зошто?
Чекам да ми се досимни 3 та сезона, па да видам оваа како ќе биде.
Првите 2 беа ептен супер.
По квалитетни се првите 2 сезони, незнам како мислиш зошто.
По квалитетни се првите 2 сезони, незнам како мислиш зошто.