True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Епа добро. Wtf is wrong with this little bastard?
po1dzsvvb4.png

Доволно беше да му го слушнам гласот.
I hope we won't see more of you.

Епизодава не беше лоша. Пам ме насмеа како и секогаш

Lafayette: Do something!
Pam: I am, i'm laughing :pos:

А зошто само јас коментирам?:confused:

Никој не ги гледа епизодиве? C'mon people, i thought the waiting sucks!

Тара малце ми одеше на нерви понекогаш али сеа од контакт ќе ме вади. Па уште незаблагодарна и лута е, добро ај мразеше вампири ама ја вратија во живот ( добро, вампирски живот :D ) и моќна е да се брани себеси понатаму таа никогаш немала да му прости, пфф смрдла ко нема да прсниш со колец во тебе наредниве епизоди.

Еее и мене ме живцира Тара!
Иначе ми се свиѓа што почнаа поише да се свртуваат кон Пем, флешбековите за тоа како го запознала Ерик :love:
Eric: The streets can be dangerous at this hour. A lady should really be more careful.
Pam: If I meet a lady, I'll let her know.

Еее и мене ме живцира Тара!
Иначе ми се свиѓа што почнаа поише да се свртуваат кон Пем, флешбековите за тоа како го запознала Ерик :love:

Би требало да кажат како станала Пам вампирка, чим почнаа веќе :D

Иначе ги чита ли некој книгите?

Dead Until Dark - 2001
Living Dead in Dallаs - 2002
Club Dead - 2003
Dead to the World - 2004
Dead as a Doornail - 2005
Definitely Dead - 2006
From Dead to Worse - 2008
Dead and Gone - 2009
Dead in the Family - 2010
Dead Reckoning - 2011
Deadlocked - 2012
Dead Ever After - 2013 (последната)

Ја сум на третата, на англиски ги читам и интересни ми се. Засега е се скоро исто како до 3 сезона со мали измени.Дејствата се развиваат некако поопширно и има многу повеќе простор за размислување и детали. Сепак бидејќи повеќе сакам да гледам филмови/серии, а помалце да читам, серијата ми е на прво место

Ваа беше поарна
Screen-Shot-2012-07-01-at-10.54.36-PM-e1341198234665.png

мислам дека интересното е уште пред нас,но многу приказни наеднаш прикажаа, а дејствата бавно се одвиваат.

На Суки песната

Само она ја пееше:
If you're not into vampires
If they've shout half your brain
If you'd like making love at midnight
and not in a cemetery :pos:

Епа добро. Wtf is wrong with this little bastard?
po1dzsvvb4.png

Доволно беше да му го слушнам гласот.
I hope we won't see more of you.
Done. :D
Ја мислев црнецот ќе биде. :D
мислам дека интересното е уште пред нас,но многу приказни наеднаш прикажаа, а дејствата бавно се одвиваат.
Епа порано така него се' да се врти околу Суки.
tumblr_m391ojL3Cs1r7ctdho1_500.gif

:D

Суки најодвратна ми е дефинитивно. Се плесна и со врколак, сеа уште фали и со Чуварот да му се придружи како шо глеам по сликава. Ороспија.
--- надополнето: 4 јули 2012 во 00:18 ---
Суки најодвратна ми е дефинитивно. Се плесна и со врколак, сеа уште фали и со Чуварот да му се придружи како шо глеам по сликава. Цели серии глуми невина а во нејзе се крие квалитетна курва. Ороспиште.

Овој малиот што го убија е најепик фејл карактер на сите времиња во серија. Никаква логика нема во неговово постоење, да не правам муабет дека детиште од пет шест години не може да размислува политички, тактично и да користи онаков говор, па макар било најстар вампир на светот.:facepalm:

Иначе според мене одлична епизода, се отворија многу правци за приказната и тоа е добро, само оваа приказната со Тери ми е без врска, многу е засебна од другиве ликови и случувања. Ајде Суки масовно на цело село, уште кој остана мајке му...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom