Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
јунајтед гази годинава бе инаку стариот ќе ги заколи сите до еден :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Фергусон и Јунајтед заслужуваат честитки, и покрај бројните повреди и малери сезонава, успеаа да бидат доследни конкуренти за титули, да не заборавиме дека само 2 минути ги делеа од титула. Респект.
И да не заборавиме дека беше еден од најмладите состави во ПЛ, ако не и најмлад, ме мрзи сега да копам :D Ако некој има директен извор нека ја постира просечната старосна граница на тимовите :)
--- надополнето: 12 јули 2012 во 00:04 ---
Да надополниме, незнам колку е веродостојно, али изгледа е точно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Никој не им ја зеде, се изглупираа самите.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јунајтед, јунајтед. Им ја зедоа титулата на Олд Трафорд.

Ако беше се како ние што си планиравме,немаше да биди интересен фудбалот,на моменти има тага има радости.
Ако беше се како што си планираме ние фудбалот ќе станеше досаден и немаше никој да го следи толку многу.
Фудбалот да е како во Шпанија 1 и 2ро место се научна фантастика,јас уште пред време го знам тоа и не следам шпанско.
Така да и на крај краева сами си сме криви што си прокоцкавме 8 бода предност....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ако беше се како ние што си планиравме,немаше да биди интересен фудбалот,на моменти има тага има радости.
Ако беше се како што си планираме ние фудбалот ќе станеше досаден и немаше никој да го следи толку многу.
Фудбалот да е како во Шпанија 1 и 2ро место се научна фантастика,јас уште пред време го знам тоа и не следам шпанско.
Така да и на крај краева сами си сме криви што си прокоцкавме 8 бода предност....
Сите со истиот муабет, а до оваа година истиот случај беше и во Англија. Манчестер и Челзи си разменуваа титули последните 6 години, исто како Барселона и Реал.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сите со истиот муабет, а до оваа година истиот случај беше и во Англија. Манчестер и Челзи си разменуваа титули последните 6 години, исто како Барселона и Реал.
Сигурно, кој би рекол дека така ќе биде?
Јас од ко знам за шпанската лига вака е за Реал М. и Барса , жими чифтево еднаш Валенсија освои и тоа која год. не се сеќавам ......

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Во Англија само Јунајтед е констатнет, а тука се Челзи, Арсенал, Сити, Ливерпул, Блекбурн и останато, секогаш е тесно и затоа не можеш да споредиш Англија со Шпанија!

Член од
22 март 2012
Мислења
68
Поени од реакции
57
Гледам сте се разбеснaле ,а нема ни август ...
Не за друго од Ливерпул ќе ја бојкотираат темава ,а гледам и нивни фан ја формирал ... црно и се пишува :D
Ќе ја згасне до октомври :P

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Цц која патетика овој навивач на Челзи со табелава им честита на Јунајтед и стариот со респект за минатата сезона и колку тоа немале срека со играчите..Па добро бе си станал LG за лајкови на форум од навивачи на Јунајтед :eek::eek:
Демек навивачите на Јунајтед сочуствувале со тимот на Челзи пред 5-6 години кога резервен голман (Кудичини) заедно со Синклер,тогаш шеснаесеттогодишник, беше единствен здрав и подготвен да игра во нападот на Челзи (за Финалето на ФА на Вембли)..Кога и Чехх и Кудичини беа аут 2 месеци и ни бранеше Хиларио во најзначајниот период (околу нова година) ,Тери пола сезона не изигра истотака,Роббен и Џо Колл цела сезона топка не допреа во ПЛ (првиот 16,вториот 14 натпревари ) и Челзи пак до претпоследно коло беше конкурент за титула..
Очигледно не си видел како изгледа сезона на тим без пола играчи да се бори до крај во СИТЕ натпреварувања (полуфинале ЛШ,решено со Ливерпул на пенали,финале и освојување на Лига и ФА куповите,до претпоследно коло во ПЛ битка за 1во итнн),а не овие испаднаа од сите можни натпреварувања уште во јануари/фебруари (ЛШ,двата купа,ЛЕ) им остана уште првенството и неможеа да го победат Виган,испуштија 10 бода предност и сега немале среќа..Немој да ме ј.....

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
Цц која патетика овој навивач на Челзи со табелава им честита на Јунајтед и стариот со респект за минатата сезона и колку тоа немале срека со играчите..Па добро бе си станал LG за лајкови на форум од навивачи на Јунајтед :eek::eek:
Демек навивачите на Јунајтед сочуствувале со тимот на Челзи пред 5-6 години кога резервен голман (Кудичини) заедно со Синклер,тогаш шеснаесеттогодишник, беше единствен здрав и подготвен да игра во нападот на Челзи (за Финалето на ФА на Вембли)..Кога и Чехх и Кудичини беа аут 2 месеци и ни бранеше Хиларио во најзначајниот период (околу нова година) ,Тери пола сезона не изигра истотака,Роббен и Џо Колл цела сезона топка не допреа во ПЛ (првиот 16,вториот 14 натпревари ) и Челзи пак до претпоследно коло беше конкурент за титула..
Очигледно не си видел како изгледа сезона на тим без пола играчи да се бори до крај во СИТЕ натпреварувања (полуфинале ЛШ,решено со Ливерпул на пенали,финале и освојување на Лига и ФА куповите,до претпоследно коло во ПЛ битка за 1во итнн),а не овие испаднаа од сите можни натпреварувања уште во јануари/фебруари (ЛШ,двата купа,ЛЕ) им остана уште првенството и неможеа да го победат Виган,испуштија 10 бода предност и сега немале среќа..Немој да ме ј.....

Ne bese bas taka,malku poveke izigrav be,ama dojde togas toj klosarot Bularuz i koga ne mozev da igram pravese mn kiksovi :)
Za taa sezona jas neznam ponefer i ponesrekjna da imal nekoj tim.
Sluckata so Cech i Kudicini ni ja zema titulata vo liga definitvno, Hilario pamtam deka ne cinese mnogu bodovi i pravese kiskovi,pa J.Cole i Robben ne svrzaa lugjeto 2 natprevari vo liga,Sheva imase istata sezona moze deset precki pogodeno,mene mi ja ebaa glavata-Diaby vo finale na Carling kupot,edinstveno na Didier mu odese taa godina i ne vadese od site sranja
I toj "fanot" na Celzi od prethodnata stranica izgleda go prati Celzi i angliskoto prvenstvo 3-4 godini maksimum.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Родаљега у Фулам. Може да бидат опасни заедно со Петриќ, плус ако останат Демпси, Дембеле, Руиз, Рисе, Хангеланд,...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom