Како мислиш не е почнат ? Официјално е почнат од 01 јуни и ќе трај до 31 август.Честито нека е новиот играч, ја научи лекцијата стариот изгледа од лани, два одлични играчи а официјално трансфер периодот не е ни почнат уште.
Но и јас мислам дека уште еден играч од средината е неопходен, особено оти не сакам да зависиме од вечно повредениот Диаби, нерехабилитираниот Вилшер и поостарениот Артета.
Од 1 Јули официјално почнува, Жиру и Подолски ќе можат да тренираат со клубот дури после 1-ви Јули.Како мислиш не е почнат ? Официјално е почнат од 01 јуни и ќе трај до 31 август.
Да ?? Јас па цел живот мислам дека е од 1 јуни. Нема везе.Од 1 Јули официјално почнува, Жиру и Подолски ќе можат да тренираат со клубот дури после 1-ви Јули.
И јас мислам дека е од први јуни, а да е поместен заради европското.Да ?? Јас па цел живот мислам дека е од 1 јуни. Нема везе.
Не било така, за тоа и прикачив линк на претходното мислење.Мислам дека само за Англија е од први јуни. Мислам дека и порано беше така,нема веза европското.
Ахахахахаха. Топ слика. Тој до Венгер ми личи на Жерар Улие.