Фан Клуб: Арсенал

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Ај па нек се угоди :)

Му останува на Венгер да ја наштелува екипата и време е да појдеме у ПОХОД!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Честито нека е новиот играч, ја научи лекцијата стариот изгледа од лани, два одлични играчи а официјално трансфер периодот не е ни почнат уште.

Но и јас мислам дека уште еден играч од средината е неопходен, особено оти не сакам да зависиме од вечно повредениот Диаби, нерехабилитираниот Вилшер и поостарениот Артета.
Како мислиш не е почнат ? Официјално е почнат од 01 јуни и ќе трај до 31 август.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Како мислиш не е почнат ? Официјално е почнат од 01 јуни и ќе трај до 31 август.
Од 1 Јули официјално почнува, Жиру и Подолски ќе можат да тренираат со клубот дури после 1-ви Јули.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Добро ќе биде :)
Едино двоумење меѓу Вермален и Пер, и Волкот и Окс

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
На СпортКлуб моментално иде преглед на Премиер лига 2011/12 и едвај чекам да почне сезонава и да го гледам Арсенал!

Топче, тимот горе изгледа фантастично, се надевам од Гибс ќе видиме подобрен играч и дека ќе ми го побие мислењето дека не е постојан во настапите. Напред топџии!

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Да ?? Јас па цел живот мислам дека е од 1 јуни. Нема везе. :D
И јас мислам дека е од први јуни, а да е поместен заради европското.

Ама кратко Google пребарување покажува дека во Англија преодниот рок е од 1 јули до 31 август.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Мислам дека само за Англија е од први јуни. Мислам дека и порано беше така,нема веза европското.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-set-to-face-nigerian-national-team
Ќе биде јак и опасен меч.. мора да се гледа.
Само ме мами малку ова Нигеријскава репрезентација да не се касапи и на пријателски како што често знаеле на официјални мечеви да бидат..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Само французин (кој е во најдобра форма животна) може вака да се радува за трансфер во Арсенал... не другине шпанци манци глупости...
Од момчево очекувам да биде прв џокер!
1-0 на полувреме да имаме?(Негатива)
Одма очекувам да биде паметен и да го уфрла да не чека со 1 шпиц да игра повторно и да ги прави лошите 80та минута замени.

Kajgana Shop

На врв Bottom