Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
n_seleccion_espanola_xabi_alonso-402068.jpg

:P:P:P:P:P:cool:

Ееееееееееее пеер
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 16:20 ---
Можно е и Љунберг да го вратиме на 35 години во тимот ? М ?

Мххх, АртетКА... Мераци :))

Едит: Ајде Подолски и Пер, да си дојдат дома, конечно.

Sao Paulo je objavio da je Arsenal zadivljen formom Denilsona na pozajmici u ovom Brazilskom klubu i da Arsenal zeli Denilsona nazad na Emiratesu,ali Sao Paulo se nada da ce uspjeti zadrzati Denilsona na pozajmici jos 6 mjeseci ili godinu dana...
Јас велам сега е мигот...се ЗЕМА М`вила или се враќа Дени?
Искрено кога дојде го обожавав играчов... а и изгор скуп беше за копиљ од 17/8 години.. по 2/3 квалитетни години западна у пропаст! :/
Почетокот во С.Паоло го следев на Јутуб имаше клипови од секој меч само негови потези... се што беше клипот ...10 минути - фати топка на средина подај ја на првиот до тебе.
Тоа што му фалеше, иновативност и прецизни пасеви НАПРЕД кон офанзивата на половината... сеуште и таму му фалеше.
Дека е корпулентен па со одбранбената игра ќе се вади... не е, дека е висок па ќе рипа ќе ги спречува во дефанзива повторно на височина... ни тоа не е.
Не ми е јасно што е таа одлична форма :/

Си ме тицал!
Само штом сакав да ја споделам оваа ОДЛИЧНА вест... конечно дечкото доби дозвола!
Ваков финиш имаат ретко колку напаѓачи во светов ( или пак само пре лесно излгеда против тие афричко-амерички репрезентации кога стрела секој меч)
А воедно дали помните дека Велингтон е можно да добие дозвола исто така..

Рвп
Жиру
Шамак
Парк
Аршавин
Подолски
Волкот
Окс
Мијачи
Кембл
Вела
Волчко
Велингтон
Афобе
Бендтнер

Тука се и тие што ќе заминат, но сепак...ваков список а сите се сеуште наши играчи... Вау!

Рвп - Топ
Жиру - Топ
Шамак - Чао
Парк - Чао
Аршавин - Чао
Подолски - Топ
Волкот - Топ
Окс - Топ
Мијачи - Позајмица у ПЛ
Кембл - Позајмица у ПЛ
Вела - Чао
Волчко - ај уше еднаш стаи го
Велингтон - Позајмица у ПЛ
Афобе - Позајмица у ПЛ
Бендтнер - Чао

Си ме тицал!
Само штом сакав да ја споделам оваа ОДЛИЧНА вест... конечно дечкото доби дозвола!
Ваков финиш имаат ретко колку напаѓачи во светов ( или пак само пре лесно излгеда против тие афричко-амерички репрезентации кога стрела секој меч)
А воедно дали помните дека Велингтон е можно да добие дозвола исто така..

Рвп
Жиру
Шамак
Парк
Аршавин
Подолски
Волкот
Окс
Мијачи
Кембл
Вела
Волчко
Велингтон
Афобе
Бендтнер

Тука се и тие што ќе заминат, но сепак...ваков список а сите се сеуште наши играчи... Вау!
Дај да го врземе Арсенал со Вардар да позајми некој играч да ги поминеме Бате. Ќе им дадеме дозвола одма, 24/7 сме ние! :D

http://www.arsenal.com/news/news-archive/park-selected-in-south-korean-olympic-squad
Иако кај голем број на фанови не доби признание доволно... дечкото е одличен фудбалер а овој потег на неговата репрезентација малку од малку го докажува тоа.
Во секој случај, се најубаво за него и му посакувам успешен настап и нека не се брза не е потребен во тимот со 15 шпиц играчи на почетокот :))

Го чекам денот кога Иван Газидис ќе си даде оставка,а Усманов ќе има поголем дел од акциите отколку Кроенке.

Молете се ганери ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom