Grosso Uber AllesDEUTSCHLAND UBER ALLES !!!!
Исто и Шпанија не ја победила Франција ............oh waitГерманија никогаш не ја победила Италија на големо натпреварување, ќе одам со традицијата овој пат
Многу ќе дојде две традиции да се срушат на исто првенство. Има време, друг пат...Исто и Шпанија не ја победила Франција ............oh wait
Можи не викам не. Ни јас не сум сигурен дека Германија ќе оди. Традицијата е доста важна тука но сепак.......Многу ќе дојде две традиции да се срушат на исто првенство. Има време, друг пат...
Заборави да ставиш уште еден битен мечЌе бидам краток: ќе навивам за арамииве како и секогаш кога играат овие две репрезентации во според мене најголемото европско репрезентативно дерби. Го сметам натпреварот за финале пред финалето и кој и да победи, ќе навивам за него против армадата мравки.
Во продолжение два легендарни натпревари:
Ви ја препуштаме улогата на фаворитиБре бре бре и анкетава некако покажува дека се посигурно е Италија да победи ...
Таа Шпанија што не можеше да ја победи Франција беше за греота, не можеа ништо да освојат си испаѓаа секаде. Оваа сега е многу појака. Досадна, ама јака.Исто и Шпанија не ја победила Франција ............oh wait