Eвро 2012 - второ полуфинале (Германија-Италија), 28/06/2012

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Koj ke pobedi?

• Germanija

Гласови: 54 47,0%
  • Italija

Гласови: 61 53,0%

• Вкупно гласачи
    115
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Германија тепа.

Италијаните до 60та минута максимум играат добро а динамичната игра на Германија ке биде премногу за нив.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.530
Поени од реакции
22.185
Се шпекулира на овој состав на Германија:

--------------------Нојер--------------------
---Боатенг---Хумелс--Бади---Лам---
-----------Швајни------Кедира-----------
--Ројс-----------Озил----------Полди---
----------------Клозе------------------------

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сакав недела да ги гледам Португалија и Италија, но знаев дека не може два нефаворити да поминат. Толкави изненадувања - не. Штом паднаа овие вчера, сега уште повеќе верувам дека ќе продолжат Азурите. Од кога сум станата жива еуфорична сум и едвај чекам да почне натпреварот! А штом ме мава олкава радост, се` мислам дека ќе да е некое добро претчуство. Се надевам нема да ме изневери.:cool:
Германците навистина се покажаа како доста спремни и јаки, но ем чуда се дешаваат ем Италија не е слаба колку што годинава некако ја прикажуваат и омаловажуваат, посебно кладилниците. 80 коефициент за шампион на почетокот. Нелично!:facepalm:
Останува само да очекуваме добра и далеку повозбудлива игра од таа вчера, како и барем некој гол повеќе во регуларно време. Аман со овие нули! Не мора тогаш да се решат, ама еве нека биде на пример 2:2 и пак нека си ги измерат на пенали, што да не. Страшни ми се секогаш, но преголем ќе ми е ќејфот ако пак Буфон испрати уште една екипа по дома!:vozbud:

Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Вечер мислам дека ќе ја гледаме најдобрата утакмица на Еврото со доста шанси и голови на 2-те страни и победа на подобриот (Германија :) ). Моја прогноза 3-2 за Германија .

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Вечер мислам дека ќе ја гледаме најдобрата утакмица на Еврото со доста шанси и голови на 2-те страни и победа на подобриот (Германија :) ). Моја прогноза 3-2 за Германија .
2-0 оди уплати додека има време (y)

F

FuckYouAll

Гостин
Италија тепат, Германија не ќе знајт кај терат:icon_mrgr:

Чекам гол од нигерон.

B

BooBojan

Гостин
Уште пред да почне првенството,ставив 100 на Италија дека ке биде шампион(мислев дека ке има изненадување).Навивам за Германија.Е сега вечер поима немам како ке навивам.Едно е сигурно,дресот од Швајни ке си го носам,пиво ке пијам и ке навивам за добар фудбал.Само Шпанија да не биде шампион.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.530
Поени од реакции
22.185

Ууууу, големи смешки правите...Кедира и Боатенг имаат Германска мајка а Озил е роден, раснат и социализиран во Германија и ги има поминато сите младински репрезентации. Ако е така со Балотели што прајме? Веќе не се смешни овие слики (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom