Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
по која логика на моменталната табела италија е прва , шпанија втора а хрватска трета што се гледа гол разлика, меѓусебен дуел ,(азбучен ред)??????????
Коеф или ранг според фифа , во овој случај испаѓа хрватска

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Мислам дека не се разбравме, збориме да дадат гол и да извадат Х , инаку ако мислиш на своја глава да одат и да ја елиминираат Шпанија тогаш сте се заебале бе, кога да сакаат им стекаат 2,3 гола и ајт.
Абе знаеш за Шпанија играат вонземјани......супермени,само ако им покажеш криптонит можеш да се одбраниш......они кога ќе им прдне гол даваат.
Никогаш во никој спорт не се иде на реми,секогаш на победа......зашто не и сега.Едниот дел од играта перфектно функционира,а за другиот се чека 1-2 прилики само.

R

Rigel Kent

Гостин
по која логика на моменталната табела италија е прва , шпанија втора а хрватска трета што се гледа гол разлика, меѓусебен дуел ,(азбучен ред)??????????
Megjuseben duel na trite reprezentacii Italija , Spanija i Hrvatska .
Italija ima gol razlika 2-2
Spanija 1-1
Hrvatska 1-1
Italija e prva , a vtora Spanija bidejki ima podobra vkupna gol razlika vo grupa od Hrvatska.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Ај не ги брани, шо се пимплачи, пимплачи се :D Уффф колку сакам да ги видам со Бразил/Аргентина па да видиме дали така ќе пимплаат?
што врска имаат Бразил и Аргентина со првенството...дај не се бламирај...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Италија дадени 2,примени 2 (пошо 2те ги изигра 1-1) ќе е прва
А Хрватска и Шпанија ќе имаат 1 даден и 1 примен,ако заврши 0-0 и поради 4-0 со Ирска,Шпанија ќе оди како втора ,ова бар по моја логика :D .

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе знаеш за Шпанија играат вонземјани......супермени,само ако им покажеш криптонит можеш да се одбраниш......они кога ќе им прдне гол даваат.
Никогаш во никој спорт не се иде на реми,секогаш на победа......зашто не и сега.Едниот дел од играта перфектно функционира,а за другиот се чека 1-2 прилики само.
Брат види и јас бев да одат Хрвативе, ич не ги сакам глупиве Италијани, ама не против Шпанија друже...ај да гледаме сега.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Кој ќеиф ќе ми се направи ако ги плеснат шпанциве леле леле..

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Ајде тебе ќе те пуштиме да ги советуваш , тие незнаат како ти знаеш
П.С Штеди ги идеите не ги издавај тука ќе ти ги искористат :D

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
E oва е веќе подобра Италија. Не им бега уште некој гол на Ирска со ова темпо.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Може некој да ми објасни по која логика Италија ќе биде прва ако Шпанија денеска изигра нерешено 0-0 ?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Може некој да ми објасни по која логика Италија ќе биде прва ако Шпанија денеска изигра нерешено 0-0 ?
Со боринче си ја бараат Франција во 1/4 :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070

Ваљда по следна
Италија - Шпанија 1-1 Ита-Хрв 1-1 ------ Гол разлика2-2 вк
Шпанија-Ита 1-1 Шпа-ХРВ 0-0 ----------- Гол разлика1-1 вк
Хрватска-Ита 1-1 Хрв-Шпа 0-0 ----------- Гол разлика1-1 вк

Најверојатно кај Шпанија и Хрватска ќе се гледа гол разлика и тука Шпанците се многу подобри.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Еве ти доле

Megjuseben duel na trite reprezentacii Italija , Spanija i Hrvatska .
Italija ima gol razlika 2-2
Spanija 1-1
Hrvatska 1-1
Italija e prva , a vtora Spanija bidejki ima podobra vkupna gol razlika vo grupa od Hrvatska.

Kajgana Shop

На врв Bottom