- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Нека почнит пак со Фабрегас...да играше Торес од почеток ќе ја торпедираа со таа игра.
Не многу ми е мене мило што знае да излегува на крај со репрезентаци од типот како Италија . Патем и не ми е криво дали ќе освое некад нешто или не , важно борбеноста ја имаат и играат секогаш на СП и ЕПВоопшто не ми е криво.
А тебе криво ти е што Хрватска нема никогаш да освои ништо?
Како не можеш,па не е разликата 10 вс. 20 милиони, 20вс 30......4 наспроти 50 е.Башка не гледав чисто по бројките,овие 2 земји што ги наброја немаат ни услови добри за работа(кампови,тренри,скаутирање),а фудбалот како спорт е прилично непопуларен.Хрватска и услови полоши има од Италија.Неможеш така да гледаш, 50 милиони, 4 милиони. Па еве ја Кина, милијарда и кусур се па дрва невидени се во фудбал. Индија исто...
Од друга страна Литванија во кошарката се силни а е мала земја. Плус иако Италија моментално е послаба од Хрватска во кошарка, сепак има титула од ЕП. Не дека тоа ми е битно, јас Италија ја поддржувам само во фудбал ама чисто да спомнам.
Па немам јас ништо против тоа што Хрватска знае да излегува на крај со тие репрезентации. Еве и Германија си ја плескаат кога и да паднат ама што им вреди кога испаѓаат од далеку послаби репрезентации. Јас да сум навивач на Хрватска не би ме радувало тоа кога ќе дојде полесниот дел од задачата да искиксираме.Не многу ми е мене мило што знае да излегува на крај со репрезентаци од типот како Италија . Патем и не ми е криво дали ќе освое некад нешто или не , важно борбеноста ја имаат и играат секогаш на СП и ЕП
П.С : Ел Нињооооооооооооооооооооооо !
Да бе баш ради тоа навреден бил од околината.Иниеста не потпишал за Реал оти до нивниот тренинг камп имало јавна куќа
А што со тоа ако во Барселона тренира со гејИниеста не потпишал за Реал оти до нивниот тренинг камп имало јавна куќа
Пола репрезентација им е Барса не би ме зачудило тоа ти е како да кажеш дека сите голови за Германија на ЕП ќе ги даде играч на БаернСтварно сите голови на светското 2010 за Шпанија ги дале играчи на Барса?
Многу нормално , сеа ги заеба ТоресСтварно сите голови на светското 2010 за Шпанија ги дале играчи на Барса?